+ Toon categorieën

Supreme Russel Supasoft Bedding

Dit stro, de Supasoft bedding, van het merk Supreme, is zo lekker zacht om te voelen, dat je zou overwegen er zelf op te gaan slapen!

Meer details

TIJ-BO10301

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,49 incl. btw

Meer informatie

Russel & Gerty’s Supasoft Bedding is gemaakt van de hoogste kwaliteit gerstestro, om een zachte en absorberende bodembedekking te verschaffen. Het is stofvrij gemaakt om ademhalingsproblemen te voorkomen. Het zit gecomprimeerd in de verpakking en zet uit tot een natuurlijke, warme bodembedekking welke ideaal is voor kleine huisdieren.

Echt een heerlijk zachte bodembedekking, vriendelijk voor de voetjes, ook geschikt voor konijnen die een nestje hebben. Stro heeft als eigenschap dat het goede isolatie is, in de winter zorgt het dus voor een lekker knus en warm konijnenverblijf! 

Stro is bodembedekking, maar het is niet erg als de konijnen er van eten. Stro bevat onverteerbare ruwvezels die voor een goede darmwerking zorgen en ook de tanden en kiesjes slijten af op het eten van stro. Hooi is voedzamer om te eten, maar stro eten is niet slecht. 

Omdat het een volledig natuurlijk product is, is het veiliger dan sommige andere bodembedekkers. Het is daardoor ook zeer milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval. 

Verkrijgbaar in: 17 ltr (2kg)

Reviews (2)

hemmel mol
2
13-10-2015
stoffig

Het is inderdaad zacht, en om goed te absorberen doe ik er houtkorrels door. Alleen vond ik het erg stoffig.

Sabine
4
03-07-2015
zacht

Heel fijn zacht stro. Het is wel een beetje glad, dus je moet er wel iets onder doen zoals houtkorrels.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review