+ Toon categorieën

Supreme Selective Mature 4+ Rabbit 3 kg

Supreme Science Selective Mature Rabbit. Voeding speciaal ontwikkeld voor oudere konijnen.

Meer details

TIJ-S200048

Nieuw product

Op voorraad

€ 17,30 incl. btw

-€ 5,00

€ 22,30 incl. btw

Meer informatie

Voeding speciaal ontwikkeld voor oudere konijnen. Dit voer kun je geven vanaf 4-6 jaar, afhankelijk van de conditie van jouw konijn. Dit voer bevat weinig proteïne en veel vezels uit timothy hooi om overgewicht te voorkomen. Het voer bevat ook vitamine C, versterkte anti-oxidanten en co-enzymen Q10 ter ondersteuning van het immuunsysteem, hart en bloedvaten. Normaal gezien is er geen vitamine C toegevoegd aan konijnenvoer omdat konijnen dit zelf kunnen aanmaken, maar het is bewezen dat het immuunsysteem van oudere konijnen baat heeft bij wat extra vitamine C in het voer.

Hoewel de verpakking anders vermeld, is het voedingsadvies van dit konijnenvoer is 15 tot 25 gram droogvoer per kilo (volwassen)lichaamsgewicht van het konijn. Kijk goed naar de conditie van jouw konijn om de juiste hoeveelheid te bepalen, het voedingsadvies is een richtlijn. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van de activiteit en het verdere dieet van jouw konijn. Vergeet niet dat een konijn naast een afgemeten hoeveelheid brokvoer ook onbeperkt hooi, elke dag vers drinkwater en verse groentes nodig heeft.

Voor oudere konijnen die ondergewicht hebben raden we aan om eerder de junior brok te kiezen dan de senior brok. De senior brok is meer gericht op het voorkomen van gewichts toename, en voor konijnen die juist moeite hebben om aan het gezonde gewicht te komen, kan het handiger zijn om de gewone adult brok te blijven voeren of voor de junior brok te kiezen. 

Inhoud 3 kg
Dit product verkopen wij ook in verpakkingen van 1,5 kg en 10 kg. 

Samenstelling: Luzernemeel Sojachillen Thimothy hooi Tarwe Tarweachtermeel Lijnzaad Erwtevlokken Mineralen Tijm Sojaolie Spinazie Blauwe bosbes Silybum Meidoornvruchten Groene thee-extract Druivenpitextract Gingkoeextract zout L-lysine Di-methionine. Nutritionele toevoeginsmiddelen per kg Vitamine A 14000 IE Vitamine C 500 mg/kg Vitamine D3 1300 IE Vitamine E 50 mg Koper 10 mg IJzer 50 mg Jood 0.4 mg Mangaan 30 mg Zink 50 mg Seleen 0,1 mg Analytische bestanddelen Ruw eiwit 12 % Ruwe celstof 22 % Ruw vet 4 % Ruwe as 8 % Calcium 0,6 % Natrium 0,3 % Fosfor 0,4 % Controleer altijd de verpakking voor de actuele informatie over dit product. Er kan ongemerkt een wijziging doorgevoerd zijn, op de verpakking zelf staat de meest actuele informatie.  

Reviews (1)

Anna
5
19-09-2020
goede brok

ik ben zeer tevreden met deze brokken en blij dat ze er nu ook in 3 kilo pak zijn

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review