+ Toon categorieën

Supreme Selective Naturals Grain Free Rabbit 1.5 kg

Supreme Selective Naturals Grain Free is een graanvrij premium konijnenvoer. Een brok zonder granen, voor volwassen konijnen. 

Meer details

VDM386997

Nieuw product

Op voorraad

€ 12,99 incl. btw

Kenmerken

Graanvrij Ja

Meer informatie

Supreme Selective Naturals Grain Free is een graanvrij premium konijnenvoer. Een brok zonder granen, voor volwassen konijnen. 

In de natuur eet een konijn nauwelijks granen. Toch zitten de meeste konijnenvoeders bomvol met granen. Dat zorgt voor een hoger caloriegehalte dan konijnen nodig hebben, en het heeft negatief effect op de spijsvertering. Gelukkig zijn de graanvrije konijnenvoeders in opkomst! Zeker voor konijnen die een zwakkere spijsvertering hebben een uitkomst! 

Supreme Selective Naturals Grain Free bevat speciaal geselecteerde natuurlijke ingrediënten om de kans op intolerantie te verkleinen. Het voer heeft Timothy Hooi als het nummer 1 ingrediënt, zonder maïs of tarwe. Traceerbare natuurlijke ingrediënten, waar mogelijk lokaal geoogst. Zonder toegevoegde suikers en kleurstoffen. Het is een brok die qua uiterlijk lijkt op de "gewone" supreme selecive en lekker grassig ruikt. Nog vriendelijker voor het gebit en de buikjes van konijnen. Een graanvrij konijnenvoer is beter voor de spijsvertering dan een brok die wel granen bevat.

Het voedingsadvies voor dit konijnenvoer is 25gram brok per kg lichaamsgewicht van het konijn, altijd uitgaan van het gewicht dat het konijn hoort te hebben als het volgroeid is.Het is een advies, een richtlijn. Pas de hoeveelheid aan aan het individu. Elk konijn is verschillend qua bouw en activiteit en zal dus ook de hoeveelheid brok kan per konijn verschillen. Voel goed hoe de conditie is, kijk naar het verdere menu van je konijn, naar de konijnenkeutels, en pas de hoeveelheid brokvoer daar op aan. 

Een aanvullende voeding voor konijnen. Hooi en water moet altijd beschikbaar zijn. Geef dagelijks een beperkte hoeveelheid brokvoer, aangevuld met onbeperkt hooi en eventueel een kleine hoeveelheid groenvoer en kruiden. Voor konijnen met spijsverteringsproblemen is het aan te raden voorzichtig te zijn met groenvoer en dit rustig op te bouwen. Ververs het drinkwater van jouw konijnen dagelijks.

Samenstelling: Timothy hooi, sojabonendoppen, erwtenbloem, erwtenvlokken, sojaschrootmeel, johannesbroodpitmeel, bruin lijnzaad, sojaolie, calciumcarbonaat, gehydroliseerde gist, Yucca extract. Kan genetisch gemodificeerde soja en sporen van noten bevatten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 14%, ruwe celstof 22%, ruwe vet 4%, ruwe as 5%, calcium 0,6%, fosfor 0,4%

Nutritionele toevoegingsmiddelen/kg: Vitamine A 20000 IE,Vitamine D3 2000 IE, IJzersulfaat monohydraat 50mg, watervrij calciumjodaat 1,5 mg, kopersulfaat pentahydraat 7,5 mg, mangaanoxide 30 mg, zinkoxilde 100mg, natriumseleniet 0,25mg. 

Inhoud: 1.5 kg
Op dit moment is deze brok alleen verkrijgbaar in 1.5kg verpakking. Als de brok langer op de markt is, en er voldoende vraag naar is, komen er vaak wel grotere verpakkingen op de markt. 

Reviews (1)

Katinka
5
07-09-2017
Superfood

Superfood voor konijnen!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review