+ Toon categorieën

SnuggleSafe Heatpad

De Snugglesafe is een onmisbaar artikel voor konijnenhouders. Deze schijf kun je in de magnetron opwarmen en blijft daarna tot wel 10 uur warm!

Meer details

VDM368523

Nieuw product

Op voorraad

€ 29,95 incl. btw

-€ 5,00

€ 34,95 incl. btw

Meer informatie

De Snugglesafe is een onmisbaar artikel voor konijnenhouders. Deze schijf, een warmtekussen, kun je in de magnetron opwarmen en blijft daarna tot wel 10 uur warm! Geen gedoe met heet water of elektrische kabels. Het grootste voordeel is dat deze schijf niet kapot te knagen is! De snugglesafe is niet alleen geschikt voor konijnen maar ook voor katten, honden, knaagdieren of zelfs om uw eigen voeten warm te houden! Ideaal om te gebruiken voor zieke dieren, na operaties, jonge dieren of als het in de winter zeer koud is voor uw buitenkonijnen. Bij de snugglesafe is een hoes inbegrepen, deze kunnen ook los bijbesteld worden.

De snugglesafe zelf is niet kapot te knagen, de hoes er omheen wel. Sommige konijnen blijven er netjes vanaf, andere konijnen maken er een project van en stoppen niet tot de hoes volledig verwoest is. Er zijn losse reservehoezen te koop, maar in het geval van echt erge slopers, kun je de snugglesafe ook zonder de bijgeleverde hoes gebruiken, leg de heatpad dan wel onder de bodembedekking of onder een oude handdoek om te zorgen dat de konijnen niet direct in aanraking komen met de verhitte heatpad. Als deze net uit de magnetron komt is deze namelijk erg warm en kunnen ze zich er aan verbranden.

De snuggle safe is niet alleen te gebruiken om uw huisdier of eigen voeten warm te houden, maar kan bijvoorbeeld ook onder een waterbak gelegd worden om het bevriezen van het drinkwater te vertragen. Let op, de snugglesafe zal niet voorkomen dat de drinkbak alsnog bevriest, het is afhankelijk van het soort drinkbak, de inhoud en de temperatuur hoe lang de snugglesafe het bevriezen zal uitstellen. Maar het zorgt er wel voor dat jouw konijnen langer beschikbaar hebben over vloeibaar water. Hoe lang de snugglesafe warm blijft is ook afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Als de omgeving -10 is en je legt de snugglesafe zo op de koude vloer, zal de snugglesafe de 10 uur warmte niet halen, maar voor een konijntje dat na een castratie binnen in huis in een verwarmde kamer zit, zal 8 a 10 uur wel gehaald worden, wat wel zo fijn is in de nachten!

Volg voor het verwarmen de instructies op de verpakking en gebruiksaanwijzing op. De snugglesafe kan echt alleen in de magnetron, niet in een pan warm water of oven. Dan vervormt / smelt de heatpad door oververhitting en is deze niet meer veilig in gebruik. Hij is dus echt alleen geschikt voor opwarmen in de magentron.

Geschikt voor konijnen, knaagdieren, honden, fretten en katten.

De snugglesafe is verkrijgbaar in 1 maat en 1 kleur.

Bekijk hier het productfilmpje van de snugglesafe.

Reviews (4)

Anna
5
19-09-2020
handig na de sterilisatie

gekocht voor na de sterilisatie en is goed gebruikt. fijn product!

Jocelyn
5
20-10-2016
Zeer tevreden

Ik heb de SnuggleSafe aangeschaft ivm operatie van ons konijn. Hij heeft er echt 2 dagen opgelegen, vond het echt fijn!
Deze zal in de koude winternachten ook zeker lekker in het hok worden gelelegd!!

Anoniem
5
07-11-2014
Leuk om te zien!

Ook ik heb een snuggel safe gekocht.ik had het opgewarmd en in het hok gelegd maar ik heb wel 4 cavia´s in het begin vonden ze het eng maar de volgende dag waren ze helemaal verliefd op het kussen geworden zoals er waren 2 cavia´s en ze zaten de hele tijd er op als de 1 even weg ging gaat de andere er snel op zitten, ik weet zeker dat ik er nog 1 ga kopen!

K. B.
5
07-11-2014
Zeer tevreden!

Onze hond is 17 jaar en voor hem hebben wij een snugglesafe gekocht. Een super idee! Elke avond voor het slapen gaan warmen wij hem op en leggen wij het op zijn kussen onder een handdoek met daarop zijn kleedje. Hij komt er bijna niet meer vanaf!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review