+ Toon categorieën

Snugglesafe bunny warren

Snugglesafe bunny warren. Deze ultieme weersbestendige konijnentunnel kun je uittrekken tot de gewenste vorm en lengte

Meer details

SNUG-BW-LOS

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 12,95 incl. btw

Meer informatie

Deze ultieme weersbestendige konijnentunnel kun je uittrekken tot de gewenste vorm en lengte. Het is een buigzame tunnel. Deze tunnel kun je ook combineren met de interchange set van Snugglesafe. 

Deze tunnel is weersbestendig en makkelijk schoon te maken. Uit te trekken tot 76 cm lengte. De diameter is 21 cm. Geschikt voor gebruik binnenshuis en buiten.

Geschikt voor konijnen, cavia's en fretten. 

Afmetingen: max 76 cm lang, diameter 21 cm.

Materiaal: kunststof

Reviews (4)

Roso
3
11-03-2018
Verkleurt

De tunnel is gemaakt van vrij dun plastic en is dus niet bestand tegen knagen. Ook verkleurt het plastic na verloop van tijd in de zon. Deze tunnels zijn niet zo duurzaam als ik gehoopt had. De konijnen gebruiken de tunnels wel.

Judje
5
07-12-2016
Geweldig speelgoed

De tunnel heeft een mooie grote doorsnede waardoor hij ook leuk is voor de grotere konijnen. Mijn konijnen knagen er wel aan, ik geloof dat ze nu al bijna 2 buizen fijn geknaagd hebben. Ze eten het gelukkig niet op! Maar ze kunnen helemaal te keer gaan om te slopen, de buis anders te leggen of om er door te rennen. Je kan de buis ook gemakkelijk afwassen en in elkaar draaien. Ze liggen er ook gewoon languit in. Leuke activiteit als ik de buis dicht maak met kranten papier. Als blikken van konijnen kunnen doden, dan... maar ze zijn bezig ;-)

Anna
5
23-08-2016
Handige tunnel

Ik zie mijn konijnen nog niet heel veel gebruik maken van de tunnel, maar ze vinden het wel leuk. De tunnel is ook handig weer op te bergen en op verschillende manieren te gebruiken, ik heb hem bijvoorbeeld al eens aangesloten op een gat in een kartonnen doos. Mijn konijnen hebben nog niet de behoefte gehad om eraan te knagen.

zomer88
5
27-10-2014
heel leuk

afgelopen weekend binnen gekregen. de konijnen vinden het erg leuk. erin, erin, graven. ook leuk dat je de vorm kan veranderen, dat houdt het afwisselend. nadeel is dat er wel aan geknaagd wordt, van de randjes waren al wat stukjes afgeknaagd. ik hoop dat het hierbij blijft.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review