+ Toon categorieën
Snoepjes, koekjes en knaagstengels

Iedereen wil zijn huisdier graag verwennen. Maar vooral voor dieren die in een beperkte ruimte leven, is het belangrijk op de voeding te letten. In onze bunnybunch webwinkel verkopen wij alleen verantwoorde snacks en tussendoortjes voor konijnen. Zo is het niet erg om je konijn lekker te verwennen als hij lief is, even een extratje kan gebruiken, of om een beloning te geven als je met hem aan het trainen bent.

De dagelijkse voeding van een konijn hoort te bestaan uit 80% hooi, 10% vers groenvoer, 5% brokken en 5% gezonde snacks. Daarnaast heeft een konijn ook onbeperkt vers drinkwater nodig. Als je de percentages omzet naar grammen dan zou een konijn per kilogram lichaamsgewicht (volwassen gewicht!) ongeveer 160 gram hooi, 20 gram brokken, 40 gram groenvoer en 20 gram gezonde snacks mogen eten, per dag. Het is een advies, zijn richtlijnen, blijf goed naar het gewicht en de conditie van het konijn kijken, zodat je de hoeveelheden indien nodig kan aanpassen naar boven of naar beneden.

Die gezonde snacks, dat kan een klein stukje fruit zijn, een verantwoord konijnensnoepje, wat gedroogde kruiden of knaaghout.

Snoepjes, koekjes en knaagstengels
Toont 1 - 35 van de 35 items
Toont 1 - 35 van de 35 items