+ Toon categorieën

Supreme Naturals Woodland loops

Supreme Selective woodland loops metpaardenbloem en rozenbottel  zijn geschikt voor cavia's, konijnen, chinchilla's en degoes. 

Meer details

TIJ-S008242

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,50 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Voor chinchilla's? Ja
Voor degoes? Ja
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Science selective brengt een nieuwe lijn gezonde snacks voor konijnen en knaagdieren uit: de Selective Naturals. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, ideaal om uit de hand te voeren.

Supreme Selective woodland loops met paardenbloem en rozenbottel  zijn geschikt voor cavia's, konijnen, chinchilla's en degus. De snacks zijn rijk aan vezels, rijk aan natuurlijke ingrediënten, bevatten geen toegevoegde kleurstoffen en geen toegevoegde suikers.  Aanvullend diervoor voor kleine huisdieren. Bevat lijnzaad voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Inhoud: 80 gram

Het blijft een snoepje, pas het formaat van de porties aan op het formaat van je huisdier! Snacks horen niet meer dan 5% van de dagelijkse voeding van een konijn uit te maken. 

Samenstelling: Tarwemeel, gemalen timothy hooi, gemalen luzerne hooi, gedroogd johannesbroodpitmeel, erwtenbloem, lijnzaad, sojaolie, gedroogde paardenbloem en gedroogde rozenbottel.

Bekijk hier het productfilmpje waar onze "proefkonijnen" deze snacks uitproberen.

Reviews (4)

Verena
5
17-02-2019
Favoriete snack!

Mijn lieve konijntjes zijn er dol op! Zodra ze mij alleen al dit doosje zien pakken, komen ze direct op mij afgerend. Heel fijn voor mij, want dan is het meteen knuffeltijd.

J.M,
5
06-01-2018
Handig omkoop middel

Mijn konijntjes vinden deze super lekker!
Hiervoor gaan ze zelfs hun kooi in als ik ze roep.
Erg handig om ze te belonen of in speeltjes te doen.
Het zijn hier echt de favorieten snoepjes samen met de groene.

Karin
5
25-03-2017
Lekker!

Mijn konijnen vinden deze snacks erg lekker!

Karin
5
08-12-2016
lekker

Ik heb de ringetjes aan een touwtje opgehangen in het hok zodat ze moeite moesten doen om ze op te eten. Mijn konijnen vinden ze erg lekker

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review