+ Toon categorieën

Supreme Naturals Meadow Loops

Supreme Selective meadow loops met timothy hooi en tijm  zijn geschikt voor cavia's, konijnen, chinchilla's en degoes. 

Meer details

TIJ-S008248

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,50 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Voor chinchilla's? Ja
Voor degoes? Ja
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Het merk supreme, bekend van de Science selective konijnenbrokken heeft ook een lijn met verantwoorde snoepjes voor konijnen en knaagdieren: de Selective Naturals. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, ideaal om uit de hand te voeren.

Supreme Selective meadow loops met timothy hooi en tijm  zijn geschikt voor cavia's, konijnen, chinchilla's en degus. De snacks zijn rijk aan vezels, rijk aan natuurlijke ingrediënten, bevatten geen toegevoegde kleurstoffen en geen toegevoegde suikers.  Aanvullend diervoor voor kleine huisdieren. Bevat lijnzaad voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Het blijft een snoepje, pas het formaat van de porties aan op het formaat van je huisdier! Snacks horen niet meer dan 5% van de dagelijkse voeding van een konijn uit te maken. 

Inhoud: 80 gram

Samenstelling: Tarwemeel, gemalen timothy hooi, gemalen luzerne hooi, gedroogd johannesbroodpitmeel, erwtenbloem, gedroogde tijm,  lijnzaad, sojaolie.

Bekijk hier het productfilmpje waar onze "proefkonijnen" deze snacks uitproberen.

Reviews (2)

Babs
5
18-09-2017
Beoordeling

Al mijn konijnen (waaronder ook 1 hele selectieve eter) vinden deze traktaties erg lekker! Worden na opening ook niet taai en blikven heerlijk ruiken. Ik zou zelf bijna een hapje nemen haha

Karin
5
25-03-2017
Lekker!

Mijn konijnen vinden deze snacks erg lekker!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review