+ Toon categorieën

Supreme Selective Rabbit 10 kg

Supreme Science Selective Rabbit is hoofdvoeding voor volwassen konijnen. Grootverpakking van 10 kg.

Meer details

TIJS204331

Nieuw product

Op voorraad

€ 44,95 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Nee
Vrij van toegevoegde suikers? ja

Meer informatie

Supreme Science Selective Rabbit is hoofdvoeding voor volwassen konijnen. Het bevat veel vezels en proteïne voor een gezond gebit en een goede spijsvertering en het bevat tevens lijnzaad voor een gezonde huid en vacht. Voor actieve konijnen van alle rassen.

Hoewel de verpakking anders vermeld, is het voedingsadvies van dit konijnenvoer is 10 tot 20 gram droogvoer per kilo (volwassen)lichaamsgewicht van het konijn. Vaak is er van deze brok wel minder nodig dan van andere soorten konijnenbrokken. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van de activiteit en het verdere dieet van jouw konijnen. Let vooral goed op dat ze ook voldoende hooi eten. Brokvoer vormt maar een beperkt onderdeel van de dagelijkse voeding. Hooi is het belangrijkste voedsel. Dat kan aangevuld worden met vers groenvoer, een beperkte hoeveelheid brokvoer en een beperkte hoeveelheid kruiden en snacks. Vergeet ook niet dat een konijn dagelijks vers drinkwater nodig heeft. 

Deze zak van 10 kg is de grootste verpakking van deze brok. Naar verhouding is dit vaak de goedkoopste optie, maar toch adviseren wij om deze zak niet te bestellen als je het niet binnen 2 a 3 maanden op krijgt. Blijft het langer staan, dan gaat de smaak en kwaliteit achteruit. Bestel dus de verpakking die het best past bij hoeveel jouw konijnen eten in ongeveer 2 maanden. Heb jij grote konijnen of veel konijnen, kan het best zijn dat je bij deze verpakking uit komt. Heb je echter een koppeltje kleine konijntjes, is dit waarschijnlijk een te grote hoeveelheid brokken om binnen 2 maanden op te krijgen. 

Samenstelling: Luzernemeel Sojaschillen Tarwe Tarwegries Erwtenvlokken Lijnzaad Bietenpulp Sojaschroot Sojaolie Monocalciumfosfaat Zout Calciumcarbonaat. Kan  genetisch gemodificeerde soja bevatten.
Nutritionele toevoeginsmiddelen per kg Vitamine A 15000 IE Vitamine D3 1500 IE IJzersulfaat, monohydraat 152 mg Calciumjodaat watervrij 1.5 mg Kopersulfaat pentahydraat 20 mg Mangaanoxide 38 mg Zinkoxide 62 mg Natriumseleniet 0.2 mg
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 14,0 % Ruwe celstof 25,0 % Ruw vet 4,0 % Ruwe as 8,0 % Calcium 0,6% Natrium 0,3 % Fosfor 0,4 %

Het kan altijd zijn dat er ongemerkt wijzigingen zijn geweest aan een product, controleer voor gebruik altijd de informatie op de verpakking van het product zelf, dit bevat de meest actuele informatie.

Inhoud: 10 kg

 

Reviews (9)

Lotte
5
03-11-2019
Lekker!

Mijn konijntje houdt van dit voer! Ze staat er voor te springen. Resultaat: een heel gezond en blij konijntje

Anke
5
22-07-2019
Sciene Selective

Sinds een aantal weken ben ik overgestapt op dit voer. Ze vinden het erg lekker! Om ze te laten wennen heb ik het eerst gemengd met het 'oude' voer. Ze aten meteen de Selective brokken er uit en aten daarna de rest van de oude brokken op.
Geen problemen met de ontlasting en energieke konijnen!

Konijnenopvang Joy
5
04-12-2017
Ideale brok

Wij voeren dit al jaren en zijn altijd erg tevreden. Bijna alle konijnen eten het met smaak en we zien nauwelijks darmproblemen (gas, plakpoep).

Lieke
5
04-07-2016
Geen darmproblemen meer!

Mijn konijnen hadden nog wel eens problemen met gas en verstopping. Niet sinds ze zijn overgestapt naar dit voer! De brokken zijn ook prima op te pakken voor mijn ram, die geen voortanden meer heeft.

Michelle
5
06-08-2015
Zeer goed

Vacht en ontlasting er erg op voorruit zien gaan na overstap op Science Selective

kd
4
02-01-2015
lekkere brok

Voorkomt veel problemen met konijnen. Talgklier problemen over

Paula
5
30-10-2014
konijnenvoer

Super goed voer
Ook aanbevolen door de dierenarts

MaddyB
5
05-09-2014
Erg goed voer!

Ik gebruik dit voer nu enige tijd en het is super goed.
De konijnen eten dit heel goed en zijn ook rechtstreeks overgestapt. Geen problemen mee gehad.

Anne
5
04-04-2014
Goed voer!

Ik gebruik Sience Selective omwille van de goede voedingsanalyse.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review