+ Toon categorieën

Supreme Selective Rabbit 1.5 kg

Supreme Science Selective Rabbit is hoofdvoeding voor volwassen konijnen, verpakking van 1.5 kg

Meer details

TIJ-S204330

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,99 incl. btw

-€ 1,00

€ 9,99 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Nee

Meer informatie

Supreme Science Selective Rabbit is hoofdvoeding voor volwassen konijnen. Het bevat veel vezels en proteïne voor een gezond gebit en een goede spijsvertering en het bevat tevens lijnzaad voor een gezonde huid en vacht. Voor actieve konijnen van alle rassen.

Hoewel de verpakking anders vermeld, is het voedingsadvies van dit konijnenvoer is 10 tot 20 gram droogvoer per kilo (volwassen)lichaamsgewicht van het konijn. Vaak is er van deze brok wel minder nodig dan van andere soorten konijnenbrokken. De juiste hoeveelheid is afhankelijk van de activiteit en het verdere dieet van jouw konijnen. Let vooral goed op dat ze ook voldoende hooi eten. Brokvoer vormt maar een beperkt onderdeel van de dagelijkse voeding. Hooi is het belangrijkste voedsel. Dat kan aangevuld worden met vers groenvoer, een beperkte hoeveelheid brokvoer en een beperkte hoeveelheid kruiden en snacks. Vergeet ook niet dat een konijn dagelijks vers drinkwater nodig heeft. 

Samenstelling: Luzernemeel Sojaschillen Tarwe Tarwegries Erwtenvlokken Lijnzaad Bietenpulp Sojaschroot Sojaolie Monocalciumfosfaat Zout Calciumcarbonaat. Kan  genetisch gemodificeerde soja bevatten.
Nutritionele toevoeginsmiddelen per kg Vitamine A 15000 IE Vitamine D3 1500 IE IJzersulfaat, monohydraat 152 mg Calciumjodaat watervrij 1.5 mg Kopersulfaat pentahydraat 20 mg Mangaanoxide 38 mg Zinkoxide 62 mg Natriumseleniet 0.2 mg
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 14,0 % Ruwe celstof 25,0 % Ruw vet 4,0 % Ruwe as 8,0 % Calcium 0,6% Natrium 0,3 % Fosfor 0,4 %

Controleer altijd de verpakking voor de actuele informatie over dit product. Er kan ongemerkt een wijziging doorgevoerd zijn, op de verpakking zelf staat de meest actuele informatie.  

Reviews (3)

Paty
5
18-01-2021
Twijfel

Onze konijnen vinden het ook heel lekker.
Nu maakte iemand mij laatst wat onzeker , met de uitspraak dat dit voer diarree kan veroorzaken.
Vrouwtje heeft wel wat zachte ontlasting.. maar eigenlijk nooit problemen hiervoor

Lotte
4
06-07-2020
Top

Mijn konijntjes willen niets liever. Ze staan te springen voor hun dagelijkse brokjes. Ook heb ik nog nooit problemen gehad met hun spijsvertering. Ik geef buiten dit nog elke dag wat groenten en snacks en kruiden als tussendoortje. Ze vinden dit basis eten vaak nog het lekkerste. Ze eten wel moeilijk hooi dus ik ben nu van plan ze even slechts 10gram per kilo lichaamsgewicht te geven. Enige nadeel is dat dit niet het goedkoopste merk is.

Angela
5
15-08-2014
Voer

Sinds ze dit voer eten, heb ik geen last meer van eerst het lekkere eruit eten en dan het mindere. Het bakje is iedere dag keurig leeg en moet soms 2 keer per dag wat bijvullen. Bij mij krijgen ze niets anders meer, uiteraard hooi en wat groente.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review