+ Toon categorieën

Rosewood Woven rollers set

Rosewood woven rollers zijn leuke, vrolijke gevlochten speeltjes voor konijnen en knaagdieren. Te koop in een setje klein formaat tumblers, of een los groot exemplaar. Dit betreft de set met klein formaat tumblers. 

Meer details

VDM360581

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,00 incl. btw

Meer informatie

Rosewood woven rollers zijn leuke, vrolijke gevlochten speeltjes voor konijnen en knaagdieren. Alle woven roller speeltjes van rosewood zijn handgemaakt van natuurlijke, recyclebare materialen. Deze woven tumblers zijn gemaakt van palmbladeren en bananenbladeren. Er is geen lijm of plastic gebruikt en alle materialen zijn 100% veilig voor dieren. De speeltjes zijn handgemaakt op de Filipijnen.

Konijnen en knaagdieren hebben speelgoed nodig om verveling tegen te gaan. Deze dieren vinden niets leuker dan op onderzoek uit gaan, knagen, gooien en slopen. Deze Rosewood speeltjes zijn gemaakt om kapot te maken, maar wel om lang mee te gaan.

Geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters, ratten, gerbils, muizen, chinchilla's en degoes.

Set van drie stuks, in verschillende kleuren/structuren.

Afmetingen: diameter van de tumblers: 3,5 cm.

 

 

Reviews (1)

Iris
2
01-10-2016
Verdwenen als sneeuw voor de zon

Deze drie vielen hier echt in de smaak. Er werd mee gegooid en aan geknaagd. Helaas verdwenen ze al snel als sneeuw voor de zon. Ik gok dat ze een halve dag over een zo'n balletje deden (ze hebben overigens nog heel veel ander speelgoed in de ren liggen, maar de balletjes waren schijnbaar het leukst) Superleuk speelgoed, maar ik denk niet dat ik ze nog eens bestel, daar gaan ze me te snel voor kapot.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review