+ Toon categorieën

Rosewood woven jumbo play tunnel

Tunnels zijn ideaal als speel, schuil en slaapplek!  Deze super lange tunnel is gemaakt van natuurlijk lisdodde, veilig om aan te knagen en eten. 

Meer details

VDM379109

Nieuw product

€ 23,75 incl. btw

Meer informatie

Tunnels zijn ideaal als speel, schuil en slaapplek! Ideaal om jouw konijnen of knagers een veilig en geborgen gevoel te geven in hun verblijf. Gemaakt van natuurlijk lisdodde, veilig om aan te knagen en eten. Er is geen metaal of lijm gebruikt bij het maken van de tunnel.

Zoals met al het speelgoed verstandig is, geldt ook voor dit product dat je het goed moet controleren op veiligheidsrisico's voor je het aan jouw konijnen of knaagdieren geeft. Twijfel je of het veilig is, blijf er dan bij en/of pak het product af op het moment dat het onveilig wordt. Een enkele keer knagen konijnen bijvoorbeeld precies een opening waar hun hoofd in past en als ze klem zitten kunnen ze in paniek raken.

De tunnel is echt flink formaat. De diameter is echter niet enorm groot, groot formaat konijnen zoals Vlaamse Reuzen en Franse hangoren zullen er dus niet doorheen passen. Voor dat formaat konijnen kan de tunnel echter nog steeds leuk sloop-speelgoed zijn, stop het bijvoorbeeld vol met hooi en kruiden en laat ze het er uit halen!

Diameter 22 cm
Lengte 50 cm

De tunnel heeft drie openingen aan de zijkant, die hebben een kleinere diameter, ongeveer 12 cm.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review