+ Toon categorieën

Rosewood Trio Of Fun Balls Medium

Set van 3 speelballen voor konijnen, cavia's en knaagdieren van het merk Rosewood. Veilig om aan te knagen.

Meer details

VDM102803

Nieuw product

Op voorraad

€ 5,49 incl. btw

Meer informatie

Set van 3 speelballen voor konijnen, cavia's en knaagdieren van het merk Rosewood. Gemaakt van natuurlijke materialen, zonder lijm, draad of metaal. Veilig om aan te knagen.

Schat als baasje altijd in of er veiligheidsrisico's zijn aan het gebruik van speelgoed. In een enkel geval kunnen konijnen of knagers een opening knagen in een speelbal waar precies hun hoofd in past, en zo klem komen te zitten. Bij twijfel altijd toezicht houden tijdens het spelen en het speelgoed afpakken als het veiligheidsrisico's oplevert.

Deze set bevat één hyacinth speelbal, één seagrass speelbal en één rattan speelbal.

Diameter  ongeveer 8 cm (medium)

 

 

Reviews (3)

Anne B
5
03-07-2021
Voor de tweede keer besteld

Er wordt aan alle drie de ballen geknaagd, zelfs zo dat eentje helemaal uit elkaar gevallen is en nu de restjes worden opgegeten.
Zeker een succes! Deze blijft voor ons een groot favoriet, jammer alleen dat ie zo vaak uitverkocht is

Claudia V
3
23-03-2021
1 bal was een succes, andere 2 niet

De hyacint bal vonden ze heerlijk, daar hebben ze een paar dagen lekker van geknaagd en opgegeten. De rattan bal hebben ze in minder dan een minuut in stukjes geknaagd en deden ze niets mee. Seagras bal werd ook niet naar omgekeken. Jammer dat je de hyacint bal niet los kan bestellen, daar zijn ze echt dol op en hebben ze ook flink op moeten knagen!

Emma
4
03-10-2016
Intens plezier van gehad

Deze balletjes heb ik afgelopen bestelling gekocht als extraatje voor mijn konijnen. Ze waren er dol op! Lekker gooien, knagen en spelen. Van twee van de drie balletjes was na 24u bijna niks meer over, maar daarvoor is het ook sloopspeelgoed. Van het overige balletje hebben ze bijna twee maanden later nog steeds plezier, hoewel die ook bijna "op" is. Erg leuk om een keertje je konijnen mee te verwennen!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review