+ Toon categorieën

Rosewood Snuffle Forage Mat

Deze leuke snuffelmat van het merk rosewood is een ideaal speeltje om het natuurlijke fourageergedrag van konijnen na te bootsen! 

Meer details

VDM393055

Nieuw product

Op voorraad

€ 10,00 incl. btw

Meer informatie

Deze leuke snuffelmat van het merk rosewood is een ideaal speeltje om het natuurlijke fourageergedrag van konijnen na te bootsen! De mat is niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor cavia's en ratten.

De mogelijkheid om lekker zelf op zoek te gaan naar voedsel is goed voor de geestelijke gezondheid van onze kleine knagers. Het houd ze actief, het gaat verveling tegen en het is een leuk moment om een band op te bouwen met jouw knager! Speel verstoppertje door lekkere dingen zoals gedroogde kruiden of gedroogde groenten in de mat te verstoppen. De dagelijkse brokjes kunnen er ook in verstopt worden!

De mat is 29.5x20 cm.

De mat kan zowel binnen- als buitenhuis gebruikt worden en is te wassen op de hand. Laat de mat na gebruik niet in het verblijf van jouw knagers liggen, dat zorgt er voor dat de mat minder interessant zal worden, er zit dan immers geen beloning meer in. Ook is de kans dat ze de mat slopen dan groter. Het is slimmer om dit product alleen in het verblijf te leggen op het moment dat je er ook echt actief mee aan de slag gaat.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review