+ Toon categorieën

Rosewood Pop-up tent large

Kamperen niets voor konijnen of knaagdieren? Wel met deze leuke tent! Een fijne, beschutte schaduwplek om even in te relaxen.

Meer details

VDM214258

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 7,99 incl. btw

Meer informatie

Kamperen niets voor konijnen of knaagdieren? Wel met deze leuke tent! Een fijne, beschutte schaduwplek om even in te relaxen. Leuke speeltent voor konijnen, katten, cavia's, fretten of kleine hondjes.

De pop-up tenten en tunnels van Rosewood zijn uniek: ze kunnen aan elkaar gekoppeld worden door ingebouwd klittenband. Naast de tent zijn er ook tunnels te bestellen van 90 cm lengte, een fijne lengte voor in de meeste konijnenrennen. De producten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De tenten zorgen voor beschutting en zijn in een fijn formaat gemaakt, dit formaat is geschikt voor een koppel kleine of middelmaat konijnen. De tenten worden geleverd met een uitneembaar matras. Het polyester materiaal is makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Afmeting: 36x36x36 cm
Materiaal: polyester
Kleur: Beschikbaar in twee kleuren, blauw of grijs. Geen kleurkeuze mogelijk, wij krijgen ze zelf ook willekeurig geleverd. Je mag wel een voorkeur opgeven bij de opmerkingen, als het mogelijk is houden we er wel rekening mee.

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review