+ Toon categorieën

Rosewood Nibble n dig meadow

De Rosewood naturals nibble 'n dig meadow is een echt stukje weiland, geworteld in leem en vol verschillende eetbare kruiden, grassen en bloemen.

Meer details

VDM379116

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 7,49 incl. btw

Meer informatie

De Rosewood naturals nibble 'n dig meadow is een echt stukje weiland, geworteld in leem en vol verschillende eetbare kruiden, grassen en bloemen.

Voor het gemak is het geheel omhuld met hooi en geplaatst in een eetbare bak gemaakt van bananen- en maisbladeren. Met dit weiland geef je jouw konijnen of cavia's een heerlijke plek om te fourageren, knabbelen en graven, net zoals ze in de natuur zouden doen.

Het weidebed bevat een assortiment van weidekruiden, grassen met wortels en bloemen voor extra smaak en voedingsstoffen.

Geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's en degoes.

Afmetingen: 30x24x4 cm

Reviews (4)

Miranda
5
20-10-2019
Top product!

Mijn konijen zijn er erg blij mee. Met de vorige hebben ze 2 mnd gedaan. Het staat in hun verblijf en ze eten ervan en graven erin. Vanaf deze week hebben ze een nieuwe en ik vind het een leuke aanvulling op alle andere knaagmateriaal, speelgoed en zandbakje.

Liz
5
28-09-2018
Succes

Mijn konijn was hier erg blij mee! Ze heeft niet constant toegang tot de tegel, aangezien het in een ruimte ligt waar ze hooguit 2 uur per dag komt. Ik weet niet of als ze er 24/7 bij zou kunnen haar keutels zouden veranderen, maar heb het risico niet genomen en het is prima zo. Ze heeft er een maand mee gedaan en ik ga nu de tweede bestellen voor dierendag.

Charlie
3
20-05-2018
Goed geprobeerd

Gekocht als alternatief voor mijn tapijt, maar helaas... Mijn konijn vond het wel erg leuk om aan te knagen, mee te slepen en het zorgt voor uren aan bezigheid. Vooral de doos waar het in zit is populair, hierdoor is de eigenlijke inhoud al verdort voordat hij daaraan kon beginnen.
Het zorgt er wel voor dat er minder hooi wordt gegeten waardoor de ontlasting wel veranderd.

M
3
04-02-2018
Leuk verzonnen

Volgens mij vond mijn konijn het leuk, lekker graven en eten. Leuk voor afleiding! Het ligt er nu 2 weken in, eten is op maar kan nog beetje graven.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review