+ Toon categorieën

Rosewood anti-klittenkam

Klittenkam van het merk Rosewood. Deze klittenhark is ontworpen om gemakkelijk klitten te verwijderen zonder dat er veel van de vacht verloren gaat. Degelijke fijne kam voor konijnen, katten of kleine honden. Een goede kam die niet kan ontbreken voor een langharig konijn zoals een teddy konijn of leeuwenkop.

Meer details

VDM214220

Nieuw product

Op voorraad

€ 6,59 incl. btw

Meer informatie

Klittenkam van het merk Rosewood. Deze klittenhark is ontworpen om gemakkelijk klitten te verwijderen zonder dat er veel van de vacht verloren gaat. Degelijke fijne kam voor konijnen, katten of kleine honden. Een goede kam die niet kan ontbreken voor een langharig konijn zoals een teddy konijn of leeuwenkop.

Hoe kam je een konijn? Gebruik voor de vachtverzorging eerst een vachtborstel. Hiermee masseer je de huid en zorg je voor een goede bloedsomloop. De vachtborstel verwijderd los vuil en losse haren. Gebruik daarna een vachtkam om klitten, stof, vuil en losse haren uit de vacht te verwijderen.Heeft jouw konijn hardnekkige klitten, verwijder deze dan met een klittenkam. Hiermee snijd je vervilte plekken en erge klitten uit de vacht. Kam je konijn vervolgens met een slickerborstel. Gebruik de slickerborstel voorzichtig zodat je de huid niet beschadigd. Borstel eerst met de haarlijn mee en vervolgens tegen de haarlijn in. Meer informatie over vachtverzorging vind je in ons artikel over het kammen van een konijn, bij de konijneninformatie op onze website. 

Afmetingen: 17,5 X 5,5 X 1,5 CM

Kleur: De kleur van de handvaten is gewijzigd. Voorheen waren ze paars, nu zijn ze rood-zwart. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review