+ Toon categorieën

Rosewood I Love Hay Cube Large

De I love hay cube is erg populair onder de bunnybunch-klanten, ze zijn niet aan te slepen! Het is dan ook echt leuk konijnenspeelgoed! Verkrijgbaar in 2 maten, een middel en een groot formaat. 

Meer details

VDM379541

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,60 incl. btw

Meer informatie

Rosewood I Love Hay Cube Large.  Een leuk en veilig speeltje om aan te knagen en te vernietigen. Een speeltje gevuld met weidehooi en goudsbloem. Met hartvormige openingen waardoor jouw konijn of knager bij de vulling kan komen. Kleine knagers zoals degoes kunnen er zelfs in nestelen. Geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's, degoes.

Formaat: 20cm x 20cm x 20cm

Dit speeltje bestaat uit: Karton op basis van hout, plantaardige lijm, weidehooi, goudsbloem.

Let op: Het is bij dit speeltje aan te raden om voor gebruik de veiligheidsrisico's in te schatten en indien nodig toezicht te houden tijdens het gebruik,  in een enkel geval kan een konijn of knager zijn hoofd precies door één van de gaten in dit speeltje steken of een gat knagen waar precies het hoofd door past, en vervolgens klem komen te zitten. Twijfel je of dat het geval kan zijn bij jouw konijnen of knagers, blijf er dan bij terwijl ze er mee spelen. Ook kan het juist voor grote konijnen in verband met veiligheid juist aan te raden zijn de medium variant te kiezen, en voor kleine konijntjes juist de large te kiezen, omdat de kans dan kleiner is dat ze vast kunnen komen te zitten. 

 

Reviews (1)

Marjolein
5
07-11-2017
Gaat langer mee dan verwacht

Mijn konijnen vinden dit erg leuk. Ze kunnen er aan knagen, maar ook het hooi er uit eten. Het gaat langer mee dan ik gedacht had, ik heb de kubus een keer of 4 opnieuw kunnen vullen met hooi voor hij opgegeten was.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review