+ Toon categorieën

Rosewood I Love Hay Cube Medium

De I love hay cube is erg populair onder de bunnybunch-klanten, ze zijn niet aan te slepen! Het is dan ook echt leuk konijnenspeelgoed! Verkrijgbaar in 2 maten, een middel en een groot formaat. 

Meer details

VDM379540

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 5,75 incl. btw

Meer informatie

Rosewood I Love Hay Cube Medium.  Een leuk en veilig speeltje om aan te knagen en te vernietigen. Een speeltje gevuld met weidehooi en goudsbloem. Met hartvormige openingen waardoor jouw konijn of knager bij de vulling kan komen. Kleine knagers zoals degoes kunnen er zelfs in nestelen. Geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's, degoes.

Formaat: 10cm x 10cm x 10 cm

Dit speeltje bestaat uit: Karton op basis van hout, plantaardige lijm, weidehooi, goudsbloem.

Let op: Het is bij dit speeltje aan te raden om voor gebruik de veiligheidsrisico's in te schatten en indien nodig toezicht te houden tijdens het gebruik,  in een enkel geval kan een konijn of knager zijn hoofd precies door één van de gaten in dit speeltje steken of een gat knagen waar precies het hoofd door past, en vervolgens klem komen te zitten. Twijfel je of dat het geval kan zijn bij jouw konijnen of knagers, blijf er dan bij terwijl ze er mee spelen. Ook kan het juist voor grote konijnen in verband met veiligheid juist aan te raden zijn de medium variant te kiezen, en voor kleine konijntjes juist de large te kiezen, omdat de kans dan kleiner is dat ze vast kunnen komen te zitten. 

Reviews (1)

Eefje
5
01-01-2021
Super!

Mijn konijnen zijn er uren zoet mee! Ze maken er wel een enorme troep van, maar laten de kasten met rust zolang ze een kubus hebben ????.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review