+ Toon categorieën

Rosewood Fruit & veg holder

Bied het groenvoer van jouw konijnen op een orginele en uitdagende manier aan, met deze Rosewood Fruit & veg holder!

Meer details

VDM387838

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,99 incl. btw

Meer informatie

Bied het groenvoer van jouw konijnen op een originele en uitdagende manier aan met deze Rosewood fruit & veg holder! Aan de pin kun je allerlei lekkere soorten groenvoer doen. Omdat de "spies" wiebelt en niet stevig staat moeten ze extra moeite doen om bij al dat lekkers te komen! Op die manier zijn ze extra lang bezig met het verzamelen van voedsel, net zoals de wilde soortgenoten van onze konijnen en knaagdieren.

De pin is makkelijk op te hangen middels de haak. De pin is op te hangen aan tralies of gaas aan het dak van het hok, of aan de zijkant van het hok.

Vogels, konijnen en knaagdieren hebben baat bij het eten van verse groenten en vers fruit. Niet alleen is het goed voor de voedingsstoffen en vitaminen die het bevat, het is ook goed voor de geestelijke gezondheid. Door het groenvoer op te hangen aan deze spies, zorg je voor een extra uitdaging tijdens het voermoment. De spies beweegt heen en weer, wat er voor zorgt dat de dieren langer bezig zijn en meer moeite moeten doen om er bij te komen.

De meeste soorten fruit en groenten kun je makkelijk aan de spies rijgen. De spies klikt makkelijk aan verschillende soorten binnen- en buitenverblijven. De houder is ook hygiënisch, omdat het voorkomt dat het groenvoer in de uitwerpselen van de dieren terecht komt. Bied niet te veel van hetzelfde aan, maar juist verschillende soorten groenvoer. Te veel van één soort kan problemen veroorzaken. Zorg dat het fruit en groente altijd vers en schoon is. Laat restjes die niet opgegeten zijn, niet langer dan 12 uur in het hok hangen.

Voor konijnen en knaagdieren kun je over het algemeen beter groente kiezen, dan fruit. Fruit is rijk aan suikers en moet met mate gevoerd worden aan deze diersoorten. Controleer altijd goed wat de specifieke voedingsbehoeften van jouw huisdier zijn.

Deze fruit & veg holder is onder andere geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters, ratten, muizen, chinchilla's, gerbils, parkieten en andere vogels en kippen.

Afmetingen:
Lengte 17 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review