+ Toon categorieën

Rosewood Carrot Snuggle 'n' Sleep Tunnel

Een vrolijke tunnel met worteltjesopdruk uit de snuggles range van Rosewood. Welk konijn wordt daar nou niet blij van!

Meer details

VDM386289

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 15,99 incl. btw

Meer informatie

Een nieuwe lijn in de snuggles range van Rosewood, de ontwerpen met een exclusieve wortelprint! Alle ontwerpen in deze lijn zijn gemaakt van stevige, duurzame polyester stoffen en/of een prachtige, superzachte pluche bekleding of voering.

Deze snuggle ' n sleep tunnel is op wel vier verschillende manieren te gebruiken. Als slaapmat, met de "warme" kant boven, of als slaapmat met de wortelkant boven. Met klittenband kun je de tunnel makkelijk veranderen van slaapmat naar tunnel toe, en andersom. Ook de tunnel kan op twee manieren, met de zachte stof naar binnen voor een lekker warm plekje, of juist met de worteltjesstof naar binnen.

De producten van deze nieuwe lijn met wortelprint zijn allemaal best ruim van formaat en geschikt voor de kleine formaat konijnen, maar zeker ook voor de middelmaat konijnen! Deze tunnel zou je zelfs ook kunnen gebruiken voor de echte flinke konijnen, een vlaamse reus past er doorheen (alleen steekt er dan aan beide kanten wel wat konijn uit) en in de ligbed vorm, passen grote konijnen er zeker op!

Wasadvies: handwas

Afmetingen: In driehoek vorm is de hoogte ongeveer 22 cm en de breedte ongeveer 32 cm.

Opengeklapt is het formaat 83 x35 cm.

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review