+ Toon categorieën

Rosewood Banana Leaf Carrot Stuffer

Rosewood Banana Leaf Carrot Stuffer is een leuk speeltje voor konijnen en knaagdieren die graag knagen. Het speeltje is te vullen met lekkere dingen. 

Meer details

VDM379110

Nieuw product

Niet op voorraad

€ 4,19 incl. btw

Meer informatie

Rosewood Banana Leaf Carrot Stuffer is een leuk speeltje voor konijnen en knaagdieren die graag knagen. Je kan de maisbladvulling opzij duwen en snoepjes in de wortel verstoppen. Als de maisbladvuling er uit gehaald is door de konijnen kun je er nog makkelijker bij om nog meer lekkers er in te stoppen, zoals bijvoorbeeld hooi en kruiden. Zo zorg je voor een extra uitdaging!

Gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals bananenblad en maisblad. Bevat geen lijm of metaal. Bananenblad is een stevig, taai blad, maar leuk en veilig om aan te knagen.

Geschikt voor konijnen, hamsters, gerbils en muizen. De kleine knagers kunnen het ook gebruiken als verstopplek.

Afmetingen: ongeveer 25 cm lang.

Reviews (1)

J.M,
5
06-01-2018
Een groot succes!

Mijn konijntje Coco die echt een sloper is vond het dit geweldig! Binnen een paar dagen was hij bij het lekkers wat ik erin had gedaan. Die slimmerd heeft gewoon de punt eraf geknabbeld!
Nu ga ik op zoek naar een houten balletje was erin kan om het gat te dichten vanuit de binnenkant, zodat ik hem nog een keer kan gebruiken!
Mijn andere twee konijntjes keken er niet echt naar om. Die wilde geen moeite doen.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review