+ Toon categorieën

Rosewood Alfalfa ring

De Rosewood Alfalfa ring is een krans gemaakt van alfalfa (Luzerne). Alfalfa is zijn de ontkiemde zaden, de spruitgroente van de luzerne.

Meer details

VDM367822

Nieuw product

Op voorraad

€ 5,50 incl. btw

Meer informatie

De Rosewood Alfalfa ring is een krans gemaakt van alfalfa. Alfalfa is zijn de ontkiemde zaden, de spruitgroente van de luzerne.

Luzerne bevat meer vitaminen, mineralen en sporenelementen dan welke plant ook. Versterkt het immuunsysteem, tegen diarree en krampen, bij verstopping, zorgt voor gewichtstoename, goed voor de spieren, bevordert de spijsvertering. Luzerne is rijk aan eiwit.  Luzerne is ideaal voor konijnen die in de groei zijn, konijnen die flink zijn afgevallen en weer spieren op moeten bouwen en oudere konijnen.

Deze krans kan zo in het konijnen of knaagdierhok gehangen worden, maar met dit product kun je ook heel leuk knutselen. Zo kun je de krans versieren met groenvoer of gedroogde kruiden. Gebruik eventueel raffia touw om het er aan vast te knopen.

Ondanks dat de materialen veilig zijn, geldt voor al het konijnenspeelgoed, en dus ook voor dit product, het advies om er altijd bij in de buurt te zijn als de konijnen toegang hebben tot speelgoed, zodat je kan ingrijpen mocht er een onveilige situatie ontstaan.

Geschikt voor konijnen, knaagdieren en kippen.

Samenstelling: 70% Weidehooi, 30% Alfalfa (luzerne)

Afmetingen: diameter 16 cm.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review