+ Toon categorieën

Happy Pet Wooden Platform

Houten platform voor konijnen en knaagdieren. Het konijn kan op het platform zitten of er onder schuilen. 

Meer details

VDM-67669

Nieuw product

Op voorraad

€ 7,95 incl. btw

Meer informatie

Houten platform voor konijnen en knaagdieren. Het konijn kan op het platform zitten of er onder schuilen. Dit platform is gemaakt van natuurlijk materiaal en geschikt om aan te knagen. De houtsoort waarmee dit platform gemaakt is, is veilig om aan te knagen. De poten zitten met schroeven vastgemaakt aan het plateau.

Verwacht geen heel stevig, massief plateau, er kunnen wel eens problemen met de stabiliteit zijn bij dit product. Plaats het bij voorkeur dus ook tegen een wand aan. Als het plateau echt ver gesloopt en kapot geknaagd is door de konijnen, let dan goed op of er geen veiligheidsrisico's ontstaan. Het kan zijn dat het plateau dan niet meer stabiel staat en/of dat de schroeven los raken. 

Lengte 30 cm
Breedte 25 cm
Hoogte: 20 cm

Reviews (4)

Lonneke
5
01-12-2017
Leuke kijkpost!

Deze wordt veelvuldig gebruikt hier. Het is een heerlijke uitkijkpost voor ze om vanuit hoogte even het verblijf te scannen (misschien ligt er nog wel ergens eten...). Daarnaast dient het ook als goed knaag materiaal.

Rosanne
5
16-11-2017
Overal voor geschikt

Super platform! Konijnen zitten erop, eronder, duwen elkaar eraf en wordt ook zeker aan geknaagd. Dusdanig stevig dat ik er zo nu en dan ook op zat.. tot ik er vorige week doorheen zakte. Tijd voor een nieuwe!

Anne
5
13-10-2016
Handig!

Mijn konijn heeft dit al ruim een jaar als opstapje naar haar hok in gebruik. Soms wordt eraan geknaagd, maar het is zeker een degelijk en sterk platform.

zomer88
5
27-10-2014
absolute favoriet

erg leuk! goeie hoogte. wordt volop aan geknaagd en op gezeten. als ik er groente op leg eten ze beide rechtop staand en is het net alsof ze aan tafel zitten

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review