+ Toon categorieën

Plasmat oranje mozaiek

Plasmat oranje mozaiek, een vrolijke waterdichte mat om als onderlegger in een verblijf te gebruiken, op een stoel of bank, in een reismand, of als schootmat. 

Meer details

PM05

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 7,50 incl. btw

-€ 2,50

€ 10,00 incl. btw

Meer informatie

Een handige waterdichte mat voor konijnen of cavia's. Deze mat is handig om op schoot te leggen als jouw konijnen of cavia's bij je zitten, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een stoel te beschermen tegen haren of ongelukjes.

De matten zijn ook geschikt om in het schuilhok te leggen als "bodembedekker", voor binnenkonijnen, voor huisdieren of baasjes met stofallergie, maar ook na een castratie of sterilisatie zijn de matten handig als ondergrond. 

Ongelukjes worden door de mat opgevangen door de waterdichte laag. De ene kant van de mat is van fleece, de andere kant is van stof met een motiefje. Je kan zelf kiezen welke kant je boven legt, de één vind de fleece kant fijn omdat het lekker zacht is, de ander ziet liever het motiefje. De mat is wasbaar op 30 graden. 

De mat is niet volledig sloop-proof. Zijn jouw konijnen echte slopers, dan zijn stoffen producten niet aan te raden.  Op zich zijn de stoffen niet giftig, maar veel stof eten kan wel verstopping geven.

De matten zijn handgemaakt, de maten, kleuren en motiefjes kunnen dus per mat verschillen. De ene kant van de mat heeft een effen kleur, de andere kant een motief. 

Afmetingen 44x49 cm 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review