Pets Own Choice Premium Weidehooi 4 kg

Bergooi van het merk Pet's own Choice. Wel 80% van wat een konijn per dag eet hoort hooi te zijn. Kies dus met zorg een goede, gevarieerde hooisoort uit waar de konijnen graag van eten.  Voldoende hooi eten zorgt voor een goede afslijting van het gebit en voor een goede darmwerking. Ook gaat het eten van hooi, waar konijnen langere tijd mee bezig zijn, verveling tegen. 

Meer details

VDM389076

Nieuw product

Op voorraad

€ 14,99 incl. btw

Meer informatie

Premium weidehooi van het merk Pet's own Choice. Hooi is erg belangrijk voor konijnen. Wel 80% van wat een konijn per dag eet hoort hooi te zijn. Kies dus met zorg een goede, gevarieerde hooisoort uit waar de konijnen graag van eten.  Voldoende hooi eten zorgt voor een goede afslijting van het gebit en voor een goede darmwerking. Ook gaat het eten van hooi, waar konijnen langere tijd mee bezig zijn, verveling tegen. 

Een prima hooisoort, een goed alternatief voor het natures best hooi, dat niet meer gemaakt word. Het is groen hooi, verkrijgbaar in 1 en 4 kg verpakking. Er zit wel wat verschil tussen beide verpakkingen, het hooi in de grote baal is meer strak geperst en wat gehakseld. De 1kg verpakking van dit hooi is een stuk mooier dan de grotere 4 kg verpakking, omdat dat losser geperst is. Een vergelijkingsfoto staat bij de productfoto's. Hooi is een natuurproduct. De structuur, kleur en kwaliteit van hooi kan verschillen per oogst, en dus ook per pakje, verschillen.

Inhoud 4 kg