+ Toon categorieën
In prijs verlaagd! Paardenbloem B-keuze

Paardenbloem B-keuze

Gedroogde paardenbloem, B kwaliteit. Bladeren, stengels, soms ook wortels en bloemen van de paardenbloem. Kruiden voor konijnen en cavia's.

Meer details

KRU-PAARD-B

Nieuw product

€ 1,95 incl. btw

-€ 0,50

€ 2,45 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja
Graanvrij Ja
Geschikt voor cavia's Ja
Geschikt voor hamsters Ja
Geschikt voor chinchilla's Ja
Geschikt voor gerbils Ja
Geschikt voor degoes Ja
Geschikt voor muizen en ratten Ja

Meer informatie

Gedroogde paardenbloem bladeren. Paardenbloem bevat vitamine A, C, K, D en B – complex, mineralen en proteïnes. De bladeren hebben een positieve werking bij de volgende kwaaltjes; hartproblemen, artritis (gewrichtsontsteking), nierstenen, en bij problemen met de galblaas. Aanvullend diervoer. Helpt bij  spijsverteringsproblemen. Zorgt voor gewichtstoename.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Maart 2021: De beste kwaliteit paardenbloem is op dit moment niet leverbaar en wordt pas weer in juli verwacht. De laatste levering is echt minder mooie kwaliteit dan gebruikelijk is. Daarom verkoop ik dat onder de naam "paardenbloem B-keuze". Het zijn minder hele bladeren, wat ruwer. Als de kwaliteit belangrijk is, informeer dan voor je de bestelling plaatst naar de huidige kwaliteit, dat is het meest makkelijk via whatsapp, dan kunnen wij een foto van het product op dit moment doorsturen.

Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.
Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per kruid, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Je mag wel een aantal kruiden per dag geven (3-4 soorten). Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt doe je met een 500 grams verpakking kruiden dus ongeveer 50 dagen.

 

Niet op voorraad of wil je een vergelijkbaar kruid proberen? Weegbree en weerstandmix zijn goede alternatieven, in onze weerstand mix zit ook paardenbloem. Ook verkopen wij emmertjes met paardenbloem en paardenbloem van de merken JR Farm, Rosewood en Esve.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review