Winkelwagen: 0 items: € 0,00

Openingstijden en Afhalen

Openingstijden

Dinsdag: 13:00 - 15:00
Vrijdag: 13:00 - 16:00

De rest van de week zijn wij geopend op afspraak, dat is ook 's avonds en in het weekend mogelijk. Stuur ons een whatsappbericht (0683712457) of email ( info@bunnybunch.nl ) voor het maken van een afspraak.

Let op! Wij hebben geen showmodellen van konijnenhokken staan. Wij hebben geen showroom, onze afhaallocatie is tevens ons magazijn.

 

Afwijkende openingstijden 2017:


- 23 december tot en met 1 januari zijn wij gesloten in verband met feestdagen en vakantie.


- Voor afwijkende dagen met betrekking tot het verzenden van pakjes vind je op de pagina over verzenden meer informatie.

 

Afwijkende openingstijden 2018:

- 13 t/m 21 januari 2018 gesloten ivm vakantie
- 2 april 2018 gesloten, 2e pasen
- 27 april 2018 gesloten, koningsdag
- 5 t/m 13 mei 2018 gesloten ivm beurs
- 21 mei 2018 gesloten, 2e pinksteren
- 22 december 2018 t/m 1 januari 2019 gesloten ivm vakantie en feestdagen


Evenementen in 2017:
Op dit moment staan er nog geen evementen voor de komende maanden in de planning.

 

Evenementen in 2018:
Op zit moment zijn er nog geen evenementen voor 2018 bekend.

 

Weet jij een leuke open dag van een konijnenopvang of een ander evenement waar de Bunnybunch stand een leuke aanvulling is?
Stuur ons gerust een email: info@bunnybunch.nl Dan kijken wij of het mogelijk is daar aanwezig te zijn!

 

 

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel.  Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen. Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt, of wij sturen jou een email voor het maken van een afspraak. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Het is mogelijk om als je komt afhalen nog wat rond te kijken en eventueel wat toe te voegen aan je bestelling. Binnenlopen zonder vooraf besteld te hebben kan ook, tijdens onze openingstijden. Wil je veel kruiden komen ophalen raden wij wel aan om de bestelling vooraf te plaatsen. Wij verpakken alles op bestelling en het is voor ons wel prettig als wij de kruiden vooraf kunnen inpakken.

Je kan vooraf betalen via paypal of ideal of je kan bij het afhalen betalen per pin of contant.  Wij geven betalingen pas mee, als de factuur is voldaan.

 

 

Afhaaladres

Cruijckelcreke 4B, 4491 EM Wissenkerke

Telefoonnummer: 06-83712457

Wij zijn doordat wij naast onze webwinkel allebei ook een andere baan hebben, zijn wij niet altijd goed telefonisch te bereiken.
Wij zijn ook bereikbaar via sms, whatsapp of email en zullen zo snel mogelijk reageren.


Emailadres: info@bunnybunch.nl

Op ons afhaaladres is geen brievenbus, daarom maken wij gebruik van het volgende postadres:
Zuidstraat 15, 4491 EM Wissenkerke

 

 

Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

locatie

 

hek

deur

 

 

Save

Save

Save