Winkelwagen: 0 items: € 0,00

Openingstijden en Afhalen

Openingstijden

 

Vrijdag 11:00- 16:00 uur

De rest van de week zijn wij geopend op afspraak, dat is ook 's avonds en in het weekend mogelijk. Stuur ons een whatsappbericht (0683712457) of email ( info@bunnybunch.nl ) voor het maken van een afspraak.

Lees als je voor de eerste keer langs komt ook even de routebeschrijving onderaan deze pagina door. Wij zitten aan de binnenkant van een bedrijfsverzamelgebouw, aan een soort binnenpleintje. Als je niet bekend bent, kan het best lastig te vinden zijn. Het is een klein industrieterreintje waar wij zitten, maar je kan eindeloos rondjes rijden zonder ons tegen te komen. Wij hebben geen showroom, of echte winkel, onze afhaallocatie is tevens ons magazijn.

 

Afwijkende openingstijden in 2019

 

  • Vrijdag 12 juli sluiten wij eerder voor afhalen, wij zijn die vrijdag van 11-13 uur geopend!
  • 9 december t/m 20 januari zijn wij gesloten wegens vakantie. Let op, dit is een lange vakantie! Maandag 9 december is het laatste verzendmoment en kan er ook afgehaald worden. Dan zijn wij gesloten tot en met maandag 20 januari. Pas dinsdag 21 januari starten wij weer met verzenden!

 

Bunnybunch op jouw evenement?

Onze stand is een combinatie van informatie & de verkoop van spulletjes uit onze webwinkel. Weet jij een leuke open dag van een konijnenopvang of een ander evenement waar de Bunnybunch stand een leuke aanvulling is? Stuur ons gerust een email: info@bunnybunch.nl Dan kijken wij of het mogelijk is daar aanwezig te zijn!

 

 

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel.  Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen. Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt, of wij sturen jou een email voor het maken van een afspraak. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Het is mogelijk om als je komt afhalen nog wat rond te kijken en eventueel wat toe te voegen aan je bestelling. Binnenlopen zonder vooraf besteld te hebben kan ook, tijdens onze openingstijden. Wil je veel kruiden komen ophalen raden wij wel aan om de bestelling vooraf te plaatsen. Wij verpakken alles op bestelling en het is voor ons wel prettig als wij de kruiden vooraf kunnen inpakken.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant.  Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

 

 

Afhaaladres

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

 

Telefoonnummer: 06-83712457

Bunnybunch is een eenmanszaak. In drukke periodes heb ik wel hulp van familie. Maar omdat het één persoon is die op dagelijkse basis met de webwinkel bezig is, is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen.  Ook 's avonds na 7 uur en in het weekend nemen wij de telefoon niet op.  Wij zijn ook bereikbaar via sms, telegram, whatsapp, facebook messenger en email. 

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Op ons afhaaladres, bij onze bedrijfsloods, is geen brievenbus, daarom maken wij gebruik van het volgende postadres:
Zuidstraat 15, 4491 EM Wissenkerke

 

 

Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan gaat u al vrij snel rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet vanaf de weg zichtbaar.
Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

 

 

hek

deur

 

 

Save

Save

Save

Save