+ Toon categorieën

Moderna watersilo 1,5 liter grijs

Voldoende drinken zorgt er voor dat konijnen de afvalstoffen in het lichaam goed afvoeren. Met deze watersilo, deze drinkfontein van het merk Moderna hebben de konijnen altijd voldoende vers drinkwater tot hun beschikking!

Meer details

BN-020 7351

Nieuw product

Op voorraad

€ 9,99 incl. btw

Meer informatie

Voldoende drinken zorgt er voor dat konijnen de afvalstoffen in het lichaam goed afvoeren. Op de lange termijn houd dat in dat je konijnen bijvoorbeeld minder kans hebben op nier- en blaasproblemen. Met deze watersilo, deze drinkfontein van het merk Moderna hebben de konijnen altijd voldoende vers drinkwater tot hun beschikking! In deze watersilo past 1,5 liter water.

Je vult de silo onder de kraan, eigenlijk op z'n kop. Dan plaats je het drinkbak gedeelte er op, en draai je het in z'n geheel om. Op die manier trekt het vacuum. Als het konijn drinkt, vult het drinkbakje vanzelf weer aan vanuit de silo, zolang daar water in zit in ieder geval.

Omdat het deksel los kan, is de silo erg makkelijk schoon te maken, je kan overal zonder problemen bij. De watersilo kan ook in de vaatwasser. 

Ondanks dat er heel wat water in een silo gaat en ze er vaak wel langer mee doen, is het wel aan te raden om dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen. Deze watersilo is niet alleen geschikt voor konijnen maar ook geschikt voor cavia's, fretten, katten en kleine honden. 

Afmetingen: Hoogte 21,5 cm breedte 15,7 cm diepte 23,2 cm

Kleur: Grijs

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review