+ Toon categorieën

Moderna watersilo 1,5 liter blauw

Het is voor konijnen erg belangrijk dat ze goed drinken. Met een watersilo zoals deze, is er altijd voldoende water voor de konijnen aanwezig. 

Meer details

BN-0207354

Nieuw product

Op voorraad

€ 12,50 incl. btw

Meer informatie

Het is voor konijnen erg belangrijk dat ze goed drinken. Voldoende water drinken zorgt er voor dat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden uit het lichaam. Op lange termijn zorgt goed drinken er dus voor dat je gezondere konijnen hebt, ze hebben bijvoorbeeld minder kans op nier- en blaasproblemen. Met een watersilo zoals deze, is er altijd voldoende water voor de konijnen aanwezig. De watersilo heeft een inhoud van 1,5 liter. De drinkfontein is van het merk Moderna.

Je vult de silo onder de kraan, eigenlijk op z'n kop. Dan plaats je het drinkbak gedeelte er op, en draai je het in z'n geheel om. Op die manier trekt het vacuum. Als het konijn drinkt, vult het drinkbakje vanzelf weer aan vanuit de silo, zolang daar water in zit in ieder geval.

Omdat het deksel los kan, is de silo erg makkelijk schoon te maken, je kan overal zonder problemen bij. De watersilo kan ook in de vaatwasser.

Ondanks dat er heel wat water in een silo gaat en ze er vaak wel langer mee doen, is het wel aan te raden om dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen. Deze watersilo is niet alleen geschikt voor konijnen maar ook geschikt voor cavia's, fretten, katten en kleine honden. 

Afmetingen: Hoogte 21,5 cm breedte 15,7 cm diepte 23,2 cm

Kleur: Blauw

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review