+ Toon categorieën

Moderna toiletbak met rand 50 cm grijs

Een ruime, best grote toiletbak. Ook goed geschikt voor groepjes konijnen of grote konijnen zoals vlaamse reuzen en franse hangoren.

Meer details

BN-0214039

Nieuw product

€ 9,50 incl. btw

-€ 4,00

€ 13,50 incl. btw

Meer informatie

Een ruime, best grote toiletbak. Ook goed geschikt voor groepjes konijnen of grote konijnen zoals Vlaamse reuzen en Franse hangoren. 

Een fijne toiletbak met een rand, dat helpt voorkomen dat er bodembedekking en keutels naast de bak belanden als de konijnen er in en uitspringen. De rand klikt op de bak, de toiletbak kan dus ook zonder de rand gebruikt worden. Ook is het handig om de rand er af te klikken als je de bodembedekking in de bak wil verschonen. 

Zindelijkheidstraining bij konijnen is praktisch, omdat je op die manier minder werk hebt om het verblijf schoon te houden, wat weer een positief effect heeft op de dieren! Een toiletbak van het juiste formaat helpt bij de zindelijkheidstraining. Het is aan te raden om hooi aan te bieden in of bij de toiletbak. De meeste dieren vinden het fijn om lekker op hooi te knabbelen terwijl ze zitten te keutelen.

Kleur: Grijs

Afmetingen: 51 x 39 x 19 cm

Tip: Meet voor je de bak besteld even goed na of de bak niet te groot is voor de plek waar je hem wil hebben, dat voorkomt teleurstelling en retourkosten. 

Reviews (1)

Anna
5
19-09-2020
goede bak

een fijne grote bak waar mijn konijnen samen in passen.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review