+ Toon categorieën

Kruiden verrassingspakket

In dit kruiden verrassingspakket zitten 4 verschillende producten, van elk product 500 gram. Het is een verrassing wat er in zit, de inhoud wisselt ook afhankelijk van onze voorraad en het seizoen. Je weet vooraf dus niet wat je precies krijgt, en het is ook niet mogelijk om voorkeuren op te geven. 

Meer details

KRU-VERRAS

Nieuw product

Op voorraad

€ 24,25 incl. btw

Meer informatie

In dit kruiden verrassingspakket zitten 4 verschillende producten, van elk product 500 gram. Het is een verrassing wat er in zit, de inhoud wisselt ook afhankelijk van onze voorraad en het seizoen. Dit pakket is altijd voordelig en een handige manier om je konijn of cavia afwisselend te voeren.

In het pakket zitten 2 verpakkingen van 500 gram gedroogde kruiden, dat kan een kruidenmix zijn of een enkelvoudige kruidensoort,1 verpakking met een gedroogde grassoort of mix van grassoorten en 500 gram "snack-kruiden", dat kan zijn gedroogd fruit, pellets, zaden, knaaghout of groenten. In totaal dus 4 zakjes met een inhoud van 500 gram.

Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Van de snacks zoals fruit en groenten mag een konijn maximaal 5 gram per dag eten. Van de overige kruiden mag ongeveer 10 gram per dag gevoerd worden. Van de grassige kruiden mag dat wel wat meer zijn omdat die ook deels in de categorie hooi vallen, en daar hoort het dagelijkse menu van een konijn voor 70-80% uit te bestaan.

De gedroogde producten uit dit pakket kunnen los gevoerd worden als verwennerij, of in een intelligentiespel, maar je kan ze ook goed gebruiken als hooiverbeteraars om te zorgen dat de konijnen beter hooi gaan eten.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Geschikt voor konijnen en cavia's.

Het is niet mogelijk om een voorkeur door te geven wat er precies wel en niet in mag zitten, de keuze is echt aan ons. Wil je wel zelf bepalen welke kruiden je binnen krijgt, dan raden we je aan niet voor dit verrassingspakket te kiezen, maar zelf de specifieke kruiden in de webwinkel te bestellen. 

 

Inhoud:

1x 500 gram groente / fruit / knaaghout / zaden.
2x 500 gram gedroogde kruiden
1x 500 gram gedroogde gras(sen)

Het gezamenlijke gewicht van de producten in dit pakket is 2 kg.

Reviews (2)

Lisanne
5
01-05-2020
Altijd een groot succes!

Heb nu 2x een verrassingspakket besteld met elke keer iets anders. Mijn konijnen vinden alles wat in de pakketten zit om te smullen. Bij het horen van de zakken gaan ze op hun achterpoten staan om vervolgens een sprintje te trekken naar hun voerbakje!

Kim
5
22-03-2019
Altijd goed

Eigenlijk altijd gewoon goed.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review