+ Toon categorieën

Konijnen verjaardagstas

Een feestelijke verjaardagstas voor konijnen! Een grote oranje papieren tas gevuld met een konijnentaartje, een verjaardagskaart, speeltjes en snacks.

Meer details

BB-FEESTTAS

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 19,99 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja

Meer informatie

Een goed gevulde tas, met speeltjes en lekkers voor konijnen! Let wel op dat je niet alles uit deze tas op de konijnenverjaardag geeft, daar is het echt te veel voor! Van deze tas kunnen jouw konijnen langere tijd genieten!

Met de celebration cake hebben jouw konijnen een konijnveilige verjaardagstaart om lekker aan te knabbelen, deze is ook nog eens gevuld met kruiden, dus als ze door hebben dat het deksel ideaal is om lekker mee te gooien, zit er binnenin nog een heerlijke traktatie verstopt.

Trakteren kan prima met het emmertje feestelijke kruidenmix. Deze kruidenmix bevat weegbree, goudsbloem, wortelchips, johannesbrood, peterseliesteeltjes,
korenbloem en oregano.  De happy pet shreddy roller ziet er al heel feestelijk uit, maar geeft ook nog eens heerlijk speelplezier voor jouw konijnen. Tot slot zitten er nog kleine cadeautjes in zoals een grasblokje en een klein houten knaagworteltje. Met deze tas kan de konijnenverjaardag niet mislukken!

Deze tas bevat: 

  • Rosewood celebration cake
  • Zakje bloemenmix, 100 gram (geen emmertje zoals op de foto).
  • Bunny Nature favorite hooi (smaak kan wisselen)
  • Happy pet shreddy roller
  • Ansichtkaart gefeliciteerd
  • Een klein knaagworteltje

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review