+ Toon categorieën

Konijnen koekvorm

Leuke konijnen koekvorm voor het maken van mensenkoekjes of konijnenkoekjes. 

Meer details

BB-CAD003

Nieuw product

Op voorraad

€ 0,75 incl. btw

-€ 0,75

€ 1,50 incl. btw

Meer informatie

Leuke konijnen koekvorm voor het maken van mensenkoekjes of konijnenkoekjes! Geschikt voor het snijden van biscuit, mousse, koekjes, chocolade etc. De koekvorm is zilverkleurig en gemaakt van aluminium.

Afmetingen: 5,7 cm x 5,1 cm x 1,7 cm


Recept voor konijnenkoekjes:

Nodig: Bakplaat, deegroller, bakpapier, konijnenbrokjes, water, koekvorm, eventueel extra toevoegingen zoals wortel, banaan, appel of hooi. 

Bereiding: Vermaal de brokjes tot gruis, voeg water toe en meng het tot een kruimelig mengsel, niet te veel water toevoegen. Hoeveel je nodig hebt, is afhankelijk van hoeveel je maakt. Begin met een eetlepel water, en kijk wanneer het genoeg plakt om er een bolletje van te maken. 
Als je extra's toe wil voegen, zoals heel fijn gesneden stukjes wortel, fijngeknipt hooi, een beetje banaan of ander fruit kun je dat nu ook doen. Rol het mengsel uit met een deegroller, dit kan tussen twee vellen bakpapier als het veel plakt. Steek met de steker de koekjes uit. Bak de koekjes op 160 graden. Let op dat ze niet verbranden, de bereidingstijd is afhankelijk van de dikte van je deeg. De vormpjes leg je op de bakplaat en die gaat in de oven.  Meestal is er ongeveer 30 minuten baktijd nodig, maar dit kan korter of langer zijn. Houd de koekjes dus in de gaten. Het is aan te bevelen ze halverwege een keer om te draaien. Zet de oven af en laat de koekjes nog een uur afkoelen in de oven. Op deze manier drogen de koekjes nog na.

Pas de portie aan op het formaat van je konijnen, geef niet te veel. We adviseren ook om niet te veel koekjes in één keer te bakken. Tenzij je heel veel konijnen hebt.

Zoek je meer leuke tips om zelf voor jouw konijnen te koken? Kijk dan eens bij de konijneninformatie op de website, daar staan onder andere artikelen over "koken voor je konijn" en "thee voor konijnen". 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review