+ Toon categorieën

Konijnen koekvorm

Leuke konijnen koekvorm voor het maken van mensenkoekjes of konijnenkoekjes. 

Meer details

BB-CAD003

Nieuw product

Op voorraad

€ 0,75 incl. btw

-€ 0,75

€ 1,50 incl. btw

Meer informatie

Leuke konijnen koekvorm voor het maken van mensenkoekjes of konijnenkoekjes! Geschikt voor het snijden van biscuit, mousse, koekjes, chocolade etc. De koekvorm is zilverkleurig en gemaakt van aluminium.

Afmetingen: 5,7 cm x 5,1 cm x 1,7 cm

Recept voor konijnenkoekjes:

Nodig: 1 kleine wortel, 1/2 banaan, 1 eetlepel water, 100 gram konijnenbrokken (korrels), 100 gram havermout.
Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden. Snij de wortel zo fijn mogelijk, plet de konijnenkorrels en pureer de banaan. Meng alle ingrediënten en kneed het met je handen. Het is afhankelijk van je mengsel hoeveel water er bij moet, is het te droog kun je er iets meer water bij doen, maar het niet te nat. Rol het deeg uit tussen keukenfolie tot het minder dan 1 cm dik is. (geen bloem gebruiken!!!). Gebruik een vormpje om koekjes uit te snijden. Bak de koekjes 30 minuten op 160 graden. Let op dat ze niet verbranden, de bereidingstijd is namelijk afhankelijk van de dikte van je deeg. Zet de oven af en laat de koekjes nog een uur afkoelen in de oven. Op deze manier drogen de koekjes nog na.

Geef niet meer dan 1 koekje per dag aan je konijn. 

Zoek je meer leuke tips om zelf voor jouw konijnen te koken? Kijk dan eens bij de konijneninformatie op de website, daar staan onder andere artikelen over "koken voor je konijn" en "thee voor konijnen". 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review