+ Toon categorieën

Classic drinkfles 600ml

Classic drinkfles 600ml. Drinkfles voor konijnen en/of cavia's.

Meer details

BN0204630

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,50 incl. btw

Meer informatie

Drinkfles voor konijnen en/of cavia's. Deze drinkfles werkt volgens een dubbelkogeltechniek die voorkomt dat de fles te veel lekt. Drinktuit en kogel zijn van RVS. Deze drinkfles wordt geleverd met een geplastificeerd ijzerdraad voor bevestiging aan het hok. De fles werkt als volgt: Vul de drinkfles en plaats de dop terug. Schud met de fles, er druppelt wat water uit tot er vacuum ontstaat. Buig het ijzerdraad rond de fles en hang hem hiermee aan de kooi.

Dit formaat drinkfles is geschikt voor konijnen, cavia's, papegaaien, duiven en andere kleine dieren.

Konijnen horen altijd vers schoon drinkwater te hebben. Een konijn zal ongeveer 100 mililiter water drinken, per kg lichaamsgewicht, per dag. Dit kan soms iets meer of minder zijn, afhankelijk van hoeveel groenvoer ze krijgen, wat voor weer het is en of het een voedster is die jongen zoogt. Voor een koppel kleine tot middelmaat konijnen is een drinkfles of drinkbak met een inhoud van 600 mililiter dus voldoende voor een dag.

Reviews (1)

Marloes
5
07-11-2014
Geen problemen

Ik heb verschillende maten van deze flessen gehad en geen problemen. Een tip tegen het lekken: doe de fles helemaal vol, houd hem op de kop en schud er mee en hang hem vervolgens aan de kooi.. Hij lekt dan een paar druppels maar daarna niet meer. En deze tip staat gewoon op de fles.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review