+ Toon categorieën

Gevulde klomp

Deze speel- en knaagklomp, gemaakt van populierenhout, is gevuld met allerlei lekkers voor je konijn. Zowel de klomp als de inhoud is eetbaar! Gevuld met hooi, kruiden, fruit en knaaghout.

Meer details

BB-SPE009

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,99 incl. btw

Meer informatie

Deze speel- en knaagklomp, gemaakt van populierenhout, is gevuld met allerlei lekkers voor je konijn of knaagdier. Zowel de klomp als de inhoud is eetbaar! Gevuld met hooi, kruiden, fruit en knaaghout. De soorten fruit en kruiden kunnen per keer en per seizoen wat verschillen. Wij proberen de inhoud van de klompjes aan te passen op het seizoen waar we op dat moment in zitten. 

De inhoud zal best snel uit de klom opgegeten worden, maar de klomp zelf gaat best lang mee! Je kan de klomp zelf natuurlijk ook opnieuw vullen en het zo extra interessant houden voor de konijnen!

Leuk om cadeau te doen rond sinterklaas, dan kan jouw konijn ook een schoentje zetten! Maar natuurlijk is de klomp de rest van het jaar ook prima geschikt om als speelgoed en voedselverrijking aan te bieden aan de konijnen. 

De klompjes zijn ongeveer 12 cm lang en zijn ook geschikt voor cavia's.

Reviews (5)

Reign S
5
23-10-2022
Knagen en spelen

Onze Gangster en Red Velvet vinden de klomp helemaal geweldig!

de smet isabelle
5
08-08-2021

zo leuk
ze vinden heerlijk wat erin zit en dan maar spelen met de klomp

Kimberley K
5
20-11-2020
Super leuk

Mijn konijntje Belle heeft enorm genoten van de gevulde klomp! Zo leuk om te zien hoe ze de klomp door het hok gooit als die leeg is!

Danielle
5
09-08-2016
Happy bunny's

Onze konijnen zijn dol op de klomp ze gooien hem in de lucht slepen hem overal mee naar toe. Erg leuk echt een aanrader.

zomer88
5
27-10-2014
lekker knagen en gooien

mijn mannetje is er gek op, de klomp vliegt geregeld door het hok. ik doe er zelf kruiden en hooi in. ik wil er nog wel een gaatje in maken zodat ik hem kan ophangen. anders ligt al de inhoud binnen notime door de ren

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review