+ Toon categorieën

JR Farm kruidenweide met groenten

Wij zijn wel fan van de JR farm kruideweides!  Een ontzettend leuke manier om voedselverrijking aan te bieden, aan natuurlijk foerageer en graafgedrag voor de konijnen te kunnen voldoen en erg vermakelijk om naar te kijken. Het maakt wel een beetje rommel!

Meer details

BN 019 6213

Nieuw product

€ 6,99 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja
Graanvrij? Ja

Meer informatie

Een weiland in gedroogde vorm, de JR Farm kruidenweide! Het is een soort graafdoos, maar dan niet met zand maar met een grasmat die verrijkt is met lekkere ingrediënten. De kruidenweide kan compleet met schaal in het verblijf van jouw konijn, cavia of andere knager geplaatst worden. Wel even de buitenverpakking (met folie) er af halen. De schaal met inhoud mag aangeboden worden.

De dieren mogen zelf lekker scharrelen, graven en knabbelen aan de kruidenweide. Er is kans dat ze er ook mee gaan gooien, dus geef het wel op een plek waar het niet erg is dat ze wat rommel maken. 

Voedingsadvies: Pas de portie aan aan het formaat van de knagers. Denk je dat het te veel is in één keer, pak de mat dan na enige tijd uit het verblijf en geef deze de volgende dag pas weer opnieuw. 

De kruidenweide is geschikt voor konijnen, knaagdieren en schildpadden.

Samenstelling: complete planten van wilde bloemen, kruiden, grassen. Paardenbloem, smalle weegbree, madeliefejes, rode klaver, kamille.
Wortel 0.7%, pastinaak 0,4%.

Gewicht: 750 g

Afmetingen: 30 x 23,5 x 5 cm

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review