+ Toon categorieën

JR Farm hooischaal met groenten

JR Farm hooischaal met groenten, een fourageerbak met hooi en groenten. Een leuk projectje voor konijnen of knagers. 

Meer details

BN0196218

Nieuw product

€ 4,99 incl. btw

Meer informatie

JR Farm hooischaal met groenten. Een leuk projectje voor de konijnen, de JR Farm hooischaal. De schaal is gemaakt van 100% natuurlijke vezels en bedekt met heerlijk ruikend en smaakvol hooi, geoogst van weilanden in Beieren. Daarnaast is de schaal gevuld met een heerlijke mix van groentesoorten. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en volledig op te eten door jouw konijnen of knagers.


Voedingsadvies: Met mate voeren, pas de portie aan op het formaat van jouw knagers. Het is aanvullend diervoer voor konijnen en knaagdieren.

Inhoud: 130 gram

Samenstelling: Bergweidehooi 46%, houtcellulose 25,1%, plantaardig zetmeel, erwtenvlokken 4.8%, wortelvlokken 4.8%, pastinaak 4.8%.

Analyse: Eiwit 8.6%, vet 2%, ruwe celstof 24,3%, ruwe as 9,1%, calcium 16220 mg/kg, fosfor 1710 mg/kg, natrium 610 mg/kg.

Ondanks dat er zorg wordt besteed aan de juistheid van de productgegevens kunnen fouten in de omschrijving of wijziging in samenstelling plaatsvinden zonder dat wij het opmerken. Controleer altijd de verpakking van het product zelf voor de juiste gegevens.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review