+ Toon categorieën

JR Farm hooiblok hexagon

Met dit hooi blok bied je jouw harige vriendje hooi en bezigheid in één. Het beste hooi met vele geurige kruiden in een praktisch op te hangen blok voor extra knaagplezier.  Plastic vrij verpakt.  

Meer details

BN0196204

Nieuw product

€ 7,99 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor kleine konijnen? Ja
Voor grote konijnen? Ja
Voor cavia's Ja
Voor chinchilla's Ja

Meer informatie

JR Farm hooiblok hexagon is een leuke bezigheid en lekker om te eten.  Dit is echt een groot hooiblok, geen kleintje hoor! Met zo een groot blok voorzie je jouw konijnen of cavia's van een aardige bezigheid! Het heerlijke hooi is ook nog eens verrijkt met extra geurende kruiden. Je kan het blok ophangen, voor extra uitdaging. Neerleggen. Of zelfs in het doosje neerzetten in het verblijf. Het doosje is gemaakt van 24% puur gras. Het bakje is dus ook volledig eetbaar en verteerbaar! 

Dit soort producten zijn ideaal als lekkere bezigheid als je een paar dagen bezig bent met koppelen en je het koppeltje even wat samen te knabbelen wil geven om de focus van elkaar af te halen. Of voor oudjaarsdag om de stress van de knallen wat naar de achtergrond te krijgen. Maar ook in koude winternachten kun je een blok als dit aanbieden in het schuilhok, zodat je zeker weet dat ze daar lekker knus blijven zitten terwijl het koud is. Genoeg momenten om een project als dit aan te bieden aan jouw konijnen!

Formaat: 18,5 cm

Gewicht: 400 gram

Dit product is 100% plastic vrij verpakt. 

Analyse: ruwe celstof 35.6%, eiwit 10%, ruwe as 6.4%, vet 2.3%, calcium 3826 mg/kg, fosfor 2014 mg/kg, natrium 889mg/kg

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review