+ Toon categorieën

JR Farm graanvrije knabbelbak

Lekkere en leuke eetbare bakjes die ook nog eens gevuld zijn met lekkere dingen! Graanvrij. Elk bakje is gevuld met een lekkere vulling die per potje kan variëren, daarin is helaas ook geen keuze mogelijk, ze worden willekeurig geleverd, je besteld per stuk, geen set dus. 

Meer details

BN-019 6090

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,99 incl. btw

Meer informatie

Lekkere en leuke eetbare bakjes die ook nog eens gevuld zijn met lekkere dingen! Graanvrij,  Elk bakje is gevuld met een lekkere vulling die per potje kan variëren, daarin is helaas ook geen keuze mogelijk, ze worden willekeurig geleverd. Maar dat maakt wel dat het altijd een verrassing is wat er deze keer in het potje zit!

De bakjes zijn 100% vrij van granen en graan-bijproducten. Bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, geen kunstmatige smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Verantwoord lekkers dus!

De bakjes zijn gevuld met eetbare bloemen of eetbare groenten. De bakjes zijn geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters, chinchilla's en degoes. 

Per stuk. Geen set dus, je besteld per bakje. 

Gewicht: 75 gram

Afmetingen: 5x5x5 cm

Samenstelling: Erwten, zetmeel, grasplantenzaad, kanariegraszaad, brandnetel, boekweit peterselie, wortel, pastinaak, courgette, roos, goudsbloem, komkommerbloemen, lijnzaad, venkel, pepermunt, paardenbloem, komijn.
Let op, dit kan per potje wel iets variëren, het zijn verschillende vullingen.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review