+ Toon categorieën

JR Farm Graanvrije drops

Met een samenstelling van erwt, peterselie, paardenbloem en weegbree bevatten deze drops de meest populaire snacks voor konijnen, samengeperst in één snoepje! 

Meer details

BN-019 6102

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,19 incl. btw

Meer informatie

Met een samenstelling van erwt, peterselie, paardenbloem en weegbree bevatten deze drops de meest populaire snacks voor konijnen, samengeperst in één snoepje! Deze graanvrije drops zijn dus ook een ideale beloning voor konijnen! Verstop het in intelligentiespeelgoed, gebruik ze om je konijnen tam te maken of geef het gewoon als lekker snoepje!

De drops zijn uiteraard 100% graanvrij, en bevatten geen toegevoegde suikers of honing.  Geschikt voor konijnen en voor alle soorten knagers. 

 

Voedingsadvies: aanvullend diervoer, als tussendoortje aanbieden. Snacks mogen niet meer dan 5% van de dagelijkse voeding van een konijn uit maken. 

Samenstelling: Erwten, peterselie, zetmeel, elandgrass, hanepoot, paardebloem 5%, weidegras, weegbree, rode klaver, weide zwenkgras, vrouwenmantel.

Analyse:  Eiwit 16,9%, vetgehalte 6,1%, ruwe vezel 8,1%, ruwe as 4,8%

Inhoud: 140 gram

Reviews (1)

Anja Knuist
5
18-01-2020
super die graanvrije drops

De cavia's weten precies wanneer ze de drops krijgen en staan meteen al traliebijtend klaar. Ze zijn er een poosje zoet mee.
Wel een waarschuwing: wanneer de drops op zijn nemen ze geen genoegen met iets anders.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review