+ Toon categorieën

JR Farm Graanvrij bloemenhart

Hou jij ontzettend veel van jouw knaagdieren of konijnen? Dan kun je ze dat nu laten weten door ze op een JR Farm Grainless hartje te trakteren!

Meer details

BN-019 6100

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,64 incl. btw

Meer informatie

Hou jij ontzettend veel van jouw knaagdieren of konijnen? Dan kun je ze dat nu laten weten door ze op een JR Farm Grainless bloemenhart te trakteren!

Deze graanvrije snack heeft de vorm van een hart en is samengesteld met heerlijke kruiden en groenten. Het is een tussendoortje, aanvullend diervoer, dus geef het wel met mate. 

Dit hart is ook leuk om cadeau te doen aan een konijnenbaasje of om gewoon voor jouw eigen konijnen of knagers te kopen, bijvoorbeeld voor dierendag, valentijnsdag, kerst of zomaar tussendoor!

Voedingsadvies: Hoewel het een verantwoorde snack is, blijft het een snack. Snacks mogen niet meer dan 5% van de dagelijkse voeding van een konijn of knager uitmaken. Met mate voeren dus!

Samenstelling: Erwtenmeel, graszaad, kanariegraszaad, brandnetel, boekweit, peterselie, wortel, hennepzaad, lijnzaad, venkelzaad, pepermunt, paardenbloem, zwarte komijn, zetmeel, goudsbloem 1%

Analyse: Eiwit 18,6%, vetgehalte 4,3%, ruwe celstof 6,8%, ruwe as 5,2%

Gewicht: 90 g

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review