+ Toon categorieën

Het ik-hou-niet-van-hooi pakket

In het ik-hou-niet-van-hooi pakket zitten drie soorten grassige kruiden die slecht hooi etende konijnen kunnen helpen overtuigen dat het toch echt heel erg belangrijk is dat ze goed hooi eten.

Meer details

BB-IHVHP-3x100

Nieuw product

€ 3,00 incl. btw

Meer informatie

In het ik-hou-niet-van-hooi pakket zitten drie soorten grassige kruiden die slecht hooi etende konijnen kunnen helpen overtuigen dat het toch echt lekker en heel erg belangrijk is dat ze goed hooi eten.

Eet jouw konijn niet voldoende hooi? Kijk dan ook heel kritisch naar de rest van de voeding. Te veel brokken, te veel snacks, te veel groenvoer kan er allemaal voor zorgen dat ze het hooi laten liggen. Ook medische problemen moeten worden uitgesloten. Konijnen met gebitsklachten eten bijvoorbeeld vaak niet voldoende hooi, wat de gebitsklachten ook juist weer erger maakt. Zo blijf je, heel vervelend, in een cirkeltje zitten. 

Wie weet helpt dit pakket jouw konijnen ook over de streep! 

 

Het pakket bevat 3 verpakkingen van 100 gram: 

1x 100 gram wilde bloemenweide mix

1x 100 gram gedroogd gras

1x 100 gram grasmix

En een informatieve folder.

Deze producten zijn geen volledige hooivervangers, hoewel gedroogd gras wel in de buurt komt. Het is de bedoeling de kruiden aanvullend te voeren. Bijvoorbeeld door het hooi dat je hebt heen, om het geuriger, aantrekkelijker en smakelijker te maken voor de konijnen. 

Het pakket is niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor cavia's. 

Reviews (1)

Madelief
5
21-02-2020
Succes

Binky was overtuigd!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review