+ Toon categorieën

Hobby first rabbit complete konijnenvoer 3 kg

Hobby first rabbit complete is een nieuw konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een nieuw merk, een nieuwe lijn en een nieuwe samenstelling. Ook weer een konijnenvoeding die vriendelijk is voor de portemonee.

Meer details

VDM392122

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,99 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Ja

Meer informatie

Hobby first rabbit complete is een graanvrij geperste brok voor konijnen. De opvolger van de hope farms konijnenbrokken die tot 2021 op de markt waren. Dit is een betaalbare brok met een voldoende samenstelling, een prima prijs-kwaliteit verhoudinge voor het konijnenbaasje met een budget. 

Het is wel heel belangrijk dat je de brok in een afgemeten portie aanbied en dat de konijnen goed van het onbeperkt aangeboden hooi eten. 

Deze konijnenbrok bevat 22% vezels en bestaat vooral uit grasmeel. De brok is graanvrij. Deze brok is niet suikervrij, het product bevat rietmelasse.

Brok is niet het hoofdvoer voor konijnen, dat is hooi. 70-80% van de dagelijkse voeding van konijnen moet uit hooi bestaan. Vergeet ook niet dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen. 

Voedingsadvies: Ongeveer 15-20 gram brokken per kg lichaamsgewicht, van het volwassen konijn. Dit is een richtlijn, kijk goed naar de conditie van de konijnen en pas de hoeveelheid daar op aan. 

Ook verkrijgbaar in verpakking van 10 kg, voor het geval je veel of hele grote konijnen hebt.  

Analyse: ruw eiwit 15,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 10,1%, calcium 0,90%, fosfor 0,40%, natrium 0,17%, Omega 3-vetzuur 0,75%, FOS 0,13%

Samenstelling: timothee grasmeel, luzerne, grasmeel, zonnebloemzaadschroot, appelpulp, rietmelasse, lijnzaad, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, monocalciumfosfaat, middellange keten vetzuren.

Toevoegingsmiddelen: Vitamine A, vitamine D3, Vitamine E, koper, ijzer, mangaan, zink, kobalt, jodium,selenium.

Reviews (2)

Jessica
5
30-01-2023
Super gezond en lekker voer

Mijn konijnen zitten elke morgen zeer enthousiast te wachten op deze heerlijke brokken!! Wel goed afwegen, want bij teveel worden ze snel dik.

Jacqueline
2
30-04-2020

Voor het eerst gepubliceerd maar mijn konijn heeft liever een andere brok. Eet het wel. Calcium gehalte mag wat lager.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review