+ Toon categorieën

Hobby first rabbit complete konijnenvoer 3 kg

Hobby first rabbit complete is een nieuw konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een nieuw merk, een nieuwe lijn en een nieuwe samenstelling. Ook weer een konijnenvoeding die vriendelijk is voor de portemonee.

Meer details

VDM392122

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,50 incl. btw

Meer informatie

Hobby first rabbit complete is een nieuw konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een nieuw merk, een nieuwe lijn en een nieuwe samenstelling. Ook weer een konijnenvoeding die vriendelijk is voor de portemonee, goedkoop maar toch een goede basis. 

Gaf je eerst de Hope Farms Supertrio en wil je over op deze brok? Meng dan de eerste dagen de brokken met elkaar, zodat er geen grote overgang is. Veel konijnen zijn gevoelig voor voedingsveranderingen! 

Deze konijnenbrok bevat 22% vezels en bestaat vooral uit grasmeel. De brok is graanvrij. 

Brok is niet het hoofdvoer voor konijnen, dat is hooi. 70-80% van de dagelijkse voeding van konijnen moet uit hooi bestaan. Vergeet ook niet dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen. 

Voedingsadvies: Ongeveer 15-20 gram brokken per kg lichaamsgewicht, van het volwassen konijn. Dit is een richtlijn, kijk goed naar de conditie van de konijnen en pas de hoeveelheid daar op aan. 

Ook verkrijgbaar in verpakking van 10 kg. 

 

De samenstelling is in 2021 gewijzigd.

Analyse: ruw eiwit 15,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 10,1%, calcium 0,90%, fosfor 0,40%, natrium 0,17%, Omega 3-vetzuur 0,75%, FOS 0,13%

Samenstelling: timothee grasmeel, luzerne, grasmeel, zonnebloemzaadschroot, appelpulp, rietmelasse, lijnzaad, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, monocalciumfosfaat, middellange keten vetzuren.

Toevoegingsmiddelen: Vitamine A, vitamine D3, Vitamine E, koper, ijzer, mangaan, zink, kobalt, jodium,selenium.

Reviews (1)

Jacqueline
2
30-04-2020

Voor het eerst gepubliceerd maar mijn konijn heeft liever een andere brok. Eet het wel. Calcium gehalte mag wat lager.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review