+ Toon categorieën

Hobby first rabbit complete konijnenvoer 10 kg

Zoek je een budget brok, goedkoop maar toch goed? Heb je veel of grote konijnen? Dan is de grootverpakking hobby first rabbit complete een prima keuze. Het is wel belangrijk dat de konijnen de brok beperkt aangeboden krijgen en voldoende hooi eten. 

Meer details

VDM-392123

Nieuw product

Op voorraad

€ 24,95 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Graanvrij? Ja

Meer informatie

Hobby first rabbit complete is een konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een konijnenvoeding die vriendelijk is voor de portemonnee, goedkoop maar toch een goede basis. Deze konijnenbrok bevat 22% vezels en bestaat vooral uit grasmeel. De brok is graanvrij. Deze brok is niet suikervrij, het product bevat rietmelasse. Het is heel belangrijk dat konijnen naast een afgemeten hoeveelheid brokvoer ook echt voldoende hooi eten. Bied dat onbeperkt aan.

Als de zak geopend is, is het verstandig deze binnen 3 maanden op te maken.  Heb jij alleen een koppeltje kleine konijnen? Dan kun je dus beter geen 10 kg verpakking kopen. Heb jij grote konijnen of veel konijnen, dan is deze 10 kg verpakking konijnenvoer van hobby first een prima keuze!

Brok is niet het hoofdvoer voor konijnen, dat is hooi. 70-80% van de dagelijkse voeding van konijnen moet uit hooi bestaan. Vergeet ook niet dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen. 

Voedingsadvies: Ongeveer 15-20 gram brokken per kg lichaamsgewicht, van het volwassen konijn. Dit is een richtlijn, kijk goed naar de conditie van de konijnen en pas de hoeveelheid daar op aan. 

Inhoud 10 kg.


Ook verkrijgbaar in verpakking van 3 kg.

Het kan altijd zijn dat er ongemerkt wijzigingen zijn geweest aan een product, controleer voor gebruik altijd de informatie op de verpakking van het product zelf, dit bevat de meest actuele informatie.

Analyse: ruw eiwit 15,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 10,1%, calcium 0,90%, fosfor 0,40%, natrium 0,17%, Omega 3-vetzuur 0,75%, FOS 0,13%

Samenstelling: timothee grasmeel, luzerne, grasmeel, zonnebloemzaadschroot, appelpulp, rietmelasse, lijnzaad, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, monocalciumfosfaat, middellange keten vetzuren.

Toevoegingsmiddelen: Vitamine A, vitamine D3, Vitamine E, koper, ijzer, mangaan, zink, kobalt, jodium,selenium.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review