+ Toon categorieën

Hobby first rabbit complete konijnenvoer 1.5 kg

Hobby first rabbit complete is een nieuw konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een nieuw merk, een nieuwe lijn en een nieuwe samenstelling. Ook weer een konijnenvoeding die goed betaalbaar is, ook met een kleiner budget. 

Meer details

VDM392121

Nieuw product

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

€ 5,45 incl. btw

Meer informatie

Hobby first rabbit complete is een nieuw konijnenvoer van de makers van de Hope Farms Supertrio brokken. Een nieuw merk, een nieuwe lijn en een nieuwe samenstelling. Ook weer een konijnenvoeding die vriendelijk is voor de portemonnee, goedkoop maar toch een goede basis.

Gaf je eerst de Hope Farms Supertrio en wil je over op deze brok? Meng dan de eerste dagen de brokken met elkaar, zodat er geen grote overgang is. Veel konijnen zijn gevoelig voor voedingsveranderingen!

Deze konijnenbrok bevat 22% vezels en bestaat vooral uit grasmeel. De brok is graanvrij.

Brok is niet het hoofdvoer voor konijnen, dat is hooi. 70-80% van de dagelijkse voeding van konijnen moet uit hooi bestaan. Vergeet ook niet dagelijks vers drinkwater te verstrekken aan de konijnen.

Voedingsadvies: Ongeveer 20 gram brokken per kg lichaamsgewicht, van het volwassen konijn. Dit is een richtlijn, kijk goed naar de conditie van de konijnen en pas de hoeveelheid daar op aan.

Een verpakking met een inhoud van 1.5 kg, handig voor als je kleine konijntjes hebt, of de brok een keer wil uitproberen zonder gelijk een grote zak te hoeven kopen. Ook verkrijgbaar in verpakkingen van 3 kg en 10 kg.

Analyse: ruw eiwit 15,0%, ruw vet 3,0%, ruwe celstof 22,0%, ruwe as 9,8%, calcium 0,90%, fosfor 0,40%, natrium 0,17%, Omega 3-vetzuur 0,74%, FOS 0,13%

Samenstelling: timothee grasmeel, luzerne grasmeel, zonnebloemzaadschroot, appelpulp, rietmelasse, lijnzaad, sojaolie, cichoreiwortelpoeder, monocalciumfosfaat, middellange keten vetzuren

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review