+ Toon categorieën

Hobby First Prairie rolls groenten

Prairie Rolls van het merk Hobby First. Fris geurend hooi met heerlijke topping. Lekker en gezond. Hooirollen met pastinaak en rode biet.

Meer details

TIJHF663782

Nieuw product

€ 5,85 incl. btw

-€ 1,00

€ 6,85 incl. btw

Kenmerken

Voor konijnen? Ja
Voor cavia's? Ja

Meer informatie

Prairie Rolls van het merk Hobby First. Fris geurend hooi met heerlijke topping. Lekker en gezond. Met pastinaak en rode biet. Voedselverrijking voor konijnen en cavia's.

Dit soort eetbare speeltjes zijn handig als je je konijnen even lekker bezig wil houden met iets wat niet ongezond is. Bijvoorbeeld als je een dag niet zo veel thuis bent, als je een koppeling na de eerste dag wat wil helpen door de konijnen wat samen te doen te geven, in plaats van veel op elkaar te letten of als het erg koud is en je wil de konijnen iets te doen geven in het schuilhok, zodat ze lekker beschut zitten. 

Eet jouw konijn niet veel hooi? Dan helpen speeltjes gemaakt van hooi en wat lekkers, zoals in dit geval dus wat hooi en groenten, jouw konijn(en) motiveren om meer hooi te eten.

De rollen zijn niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor cavia's. De rol is omwikkeld met palmvezel. Houd toezicht terwijl de konijnen er mee spelen.

Set van 2 stuks. 

Samenstelling: hooi, pastinaak, rode biet, palmvezel

200 gram. 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review