+ Toon categorieën

Happy Pet megapack wilgenspeeltjes

Happy pet wilgenspeeltjes zijn altijd een succes bij konijnen en knaagdieren! Deze set bestaat uit vier wilgenspeeltjes van het merk Happy pet: een willow spiral, willow sticks, willow, natural play ball klein en een willow corn.

Meer details

VDM365780

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,59 incl. btw

Meer informatie

Happy pet wilgenspeeltjes zijn altijd een succes bij konijnen en knaagdieren! Deze set bestaat uit vier wilgenspeeltjes van het merk Happy pet: een willow spiral, willow sticks, natural play ball klein en een willow corn. Knagen op knaaghout zorgt er voor dat jouw konijnen of knaagdieren zich niet vervelen, dat de tanden goed slijten en wilg heeft een positief effect op de spijsvertering.

Knagen op knaaghout zorgt er voor dat jouw konijnen of knaagdieren zich niet vervelen, dat de tanden goed slijten en wilg heeft een positief effect op de spijsvertering.

Wilgenproducten zijn een perfect natuurlijk beloningsspeeltje voor konijnen en knaagdieren. Onweerstaanbaar om te knabbelen en te knauwen, met erkende therapeutische eigenschappen. Geschikt voor cavia's, konijnen en kleine knaagdieren. 100% natuurlijk, geen pesticide.

Het is aan te raden om toezicht te houden als jouw konijnen of knaagdieren met de wilgenbal uit dit pakket spelen. In een enkel geval kan een dier een gat knagen waar precies het hoofd in past, waarna ze klem kunnen komen te zitten.

 

Inhoud:

1x willow spiral
1x willow sticks
1x natural playball klein
1x willow corn

Reviews (1)

Anna
5
19-09-2020
succes!

mijn konijnen knagen graag op wilgen dingen en dit pakket valt dus in de smaak

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review