+ Toon categorieën
Grote konijnen

Op zoek naar accessoires en speeltjes voor grote konijnen zoals Vlaamse reuzen, Duitse reuzen en Franse hangoren? Wij hebben ze hier allemaal voor je bij elkaar gezet!

Veel spulletjes die gemaakt worden voor konijnen zijn te kein voor de grote rassen. Denk aan de konijnen schuilhuisjes waar ze net hun neus in kunnen stoppen,  en tunnels waar ze niet doorheen passen. Veel producten zijn helaas niet gemaakt voor de grote konijnenrassen.

Toch verkopen wij heel wat spulletjes die wel goed geschikt zijn voor deze grote raskonijnen. Hier vind je een overzicht van alle speeltjes en accessoires waar grote konijnen wel in passen en wel mee kunnen spelen!

Voor eigenlijk al het  konijnenspeelgoed geld dat je als baasje goed toezicht moet houden en/of als baasje zelf moet inschatten of er veiligheidsrisico's zijn bij het gebruik van het speeltje. Twijfel je of het veilig blijft als er ergens flink aan geknaagd wordt en/of er gevaar bestaat dat jouw konijn of knager klem kan komen te zitten? Geef het speelgoed dan echt alleen als je er zelf bij bent, zodat je het af kan pakken als het kapot gaat of als er veiligheidsrisico's zijn.

Grote konijnen
Toont 1 - 40 van de 40 items
Toont 1 - 40 van de 40 items