+ Toon categorieën

Gras pellets

Graspellets voor konijnen. Dunne brokjes gemaakt van gedroogd gras.

Meer details

Tij-RV0024

Nieuw product

€ 0,60 incl. btw

-€ 0,10

€ 0,70 incl. btw

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja
Graanvrij Ja
Geschikt voor cavia's Ja

Meer informatie

Graspellets voor konijnen. Deze brokken bestaan uit gedroogd gras, tot brok geperst. Het zijn de dunne brokjes. Deze brokjes zijn ideaal om te gebruiken bij het trainen van konijnen, of als aanvullend voer voor konijnen die maar weinig hooi eten. Een volledige hooi vervanger is het niet, hoewel ze wel vezels binnen krijgen, zorgt de brokvorm niet voor voldoende afslijting van de tanden. Hooi of vers gras voeren is dus zeker ook noodzakelijk.

Voedingsadvies: Aanvullend diervoer.  Deze brokken zijn best een beetje een dikmaker. Geef ze dus met mate, echt als snoepje. Voor konijnen die ondergewicht hebben kan het helpen om een aantal van deze brokjes per dag bij te voeren. 


Hooi en grassoorten mogen een groot deel van het dagelijkse menu van een konijn uitmaken, het is wel aan te raden om een variatie van verschillende soorten te geven. Alleen graspellets is geen volledige hooivervanger, voor het afslijten van de tanden zijn lange, onbewerkte vezels ook nodig.  Deze brok moet je echt als aanvullend zien, als een verantwoord snoepje. Geef naast de graspellets dus ook altijd ook onbeperkt hooi, vers drinkwater en een afgemeten hoeveelheid volledige voedingsbrok.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Niet op voorraad of een keer iets anders proberen? Probeer onze kruidenpellets, grasbrokken, de Rosewood Meadow hay cookies, gedoogde luzerne, grasmix of luzernemix.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review